Deşi face reclamă la creme anti-îmbătrânire, Jane Fonda întinereşte cu bisturiul

Ultima actualizare:

Citeşte şi:Jane Fonda: «Sunt plină de piese de schimb!»Sexul, la 71 de ani, e mai bun

În urmă cu câţiva ani, actriţa a jurat că nu va mai apela niciodată la intervenţii chirurgicale, preferând să îmbătrânească cu graţie. De asemenea, Jane a promis că va face tot posibilul pentru a le convinge pe colegele ei de breaslă să nu apeleze la operaţii. Însă, acum, după ce a recunoscut că a suferit mai multe operaţii, probabil că nimeni nu o mai ia în serios.

"Mi-am operat doar bărbia, zona gâtului şi mi-am îndepărtat pungile de sub ochi, aşa că, am decis să încerc o coafură nouă pentru ca lumea să nu observe operaţiile", a mărturisit actriţa pe blogul său. "În anul 2000 am jurat că nu voi mai face nicio operaţie dar anul acesta am decis că vreau să arăt aşa cum mă simt şi m-am răzgândit. Mi-am dorit o bărbie cu o linie mai bine definită, aşa cum avem în tinereţe", a adăugat Jane.

Ea a arătat rezultatele celei mai recente operaţii, pentru prima dată în public, în urmă cu două săptămâni la o petrecere din Los Angeles.

Actriţa, de două ori câştigătoare a premiului Oscar, şi-a făcut implanturi mamare în timpul căsătoriei cu primul soţ, Roger Vadim, dar le-a înlărurat în urmă cu 16 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net