Angelina îşi transformă fetiţa într-un băiat

Ultima actualizare:

În schimb era doar fetiţa de trei ani a cuplului, Shiloh, dar cu un nou look - îmbrăcată cu haine de băiat şi cu o nouă tunsoare, atât de scurtă, încât a stârnit controverse.

Reacţiile pe internet nu au întârziat să apară, unii stilişti ai vedetelor, care "le-au văzut pe toate", declarându-se stupefiaţi de schimbarea drastică.

"Înţeleg că este criză, dar chiar este nevoie ca Angelina să o îmbrace pe Shiloh cu hăinuţele fraţilor ei? Să sperăm că nu îl vom vedea pe Maddox în una dintre rochiţele lui Shiloh", a fost reacţia unei celebre stiliste, Gili Rashal-Niv.

Acesta este cel mai recent semn că Shiloh se simte mai confortabil în "pielea" unui băiat. Chiar Brad Pitt a declarat în emisiunea lui Oprah că fiica lui răspunde numai la nume de băiat.

"Trebuie să-i spunem John", a povestit Brad, observând că atunci când începea să o întrebe "Shi, vrei...", ea îl întrerupea şi îi spunea: "John. Mă numesc John."

Unii experţi sunt de părere că încurajarea unui comportament masculin este o greşeală. "Fetiţele nu au mai fost femei ca să ştie cum trebuie să se poarte, motiv pentru care trebuie să le ajutăm, să le ghidăm în acest sens", a explicat, pentru revista Life and Style, Glenn Stanton, directorul oragnizaţiei "Studierea Formării Familiei".

Pe de altă parte însă, există voci care susţin că permiţându-i fetiţei să poarte ce vrea ea, reprezintă o parte vitală din formarea propriei identităţi.

"Trebuie să înţelegem că, atunci când le oferim pre-şcolarilor libertatea de a experimenta cu modalitatea în care îşi doresc să fie văzuţi în lume, le oferim, de fapt, un dar minunat", a declarat consilierul Karen Deerwester.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net