Un an fără Michael

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În martie 2009, a anunţat că, începând cu 8 iulie, va susţine o serie de concerte intitulate „This Is It“. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Dar, stupoare! Michael Jackson moare pe la iunie.

Averea lăsată în urmă de „regele pop" a atins suma de un miliard de dolari de la moartea sa şi până în prezent.

Unii spun că dacă şi-a înscenat moartea, Michael e persoana care a adunat cel mai mare profit într-un timp atât de scurt.

    Mai citeşte:        Randy Jackson: «Michael mă cheamă la el»        Joe Jackson: «Nevastă-mea este vinovată de moartea lui Michael»        Michael Jackson a lăsat copiilor moştenire 100 de milioane de dolari        Copiii lui Michael Jackson fac senzaţie pe YouTube

Născut la 29 august 1958, în statul Indiana din nordul Statelor Unite, Michael a fost căsătorit de două ori, prima sa soţie fiind fata neuitatului Elvis Presley.

A doua soţie i-a făcut doi copii - Prince Michael Jr. şi Paris Michael. Are un al treilea copil născut de Debbie Rowe, mamă surogat.

Familia artistului continuă să facă bani buni din vânzarea muzicii sale, dar şi din afaceri care îi folosesc numele, la un an de când megastarul a murit în urma unui stop cardiac.

Imediat după moartea lui Michael, în iunie anul trecut, în SUA s-au vândut 415.000 de albume ale artistului şi au fost descărcate de pe internet 2,3 milioane de piese ale sale.

Milioane de oameni l-au plâns în toată lumea

Lacrimi, flori şi milioane de lumânări. Pe tot globul, moartea megastarului i-a îndurerat pe iubitorii muzicii sale care a făcut istorie.

simeon stalpnicul png

Copiii stau cu bunicii

Soarta celor trei copii ai megastarului nu e clară în acest moment. Ei locuiesc acum la reşedinţa din California a părinţilor artistului.

Prince Michael, care are 12 ani, Paris, de 11, şi cel mai mic dintre copii, poreclit «Blanket», care are şapte ani, au fost duşi şi ei la casa din Encino a lui Joe şi Katherine Jackson.

„Joe şi Katherine au grijă de ei. Copiii nu au petrecut foarte mult timp cu rudele lor, aşa că acum abia îşi cunosc verii şi pe celelalte rude", a povestit un prieten al familiei.

simeon stalpnicul png

Conrad Murray, ultima persoană privită de Michael

Ultima persoană pe care Michael a privit-o în ochi a fost medicul său, Conrad Murray.

Medicul a fost acuzat de uciderea "regelui pop". Michael Jackson îl angajase în perioada în care se pregătea pentru o serie de concerte pe care urma să le susţină la Londra, din iulie 2009.

Starul american făcea repetiţii intense în fiecare zi şi îl întâlnea pe Conrad Murray în fiecare seară, pentru tratament de recuperare.

simeon stalpnicul png

Marele mister: a murit sau n-a murit?

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că Michael Jackson nu se putea sinucide şi nici nu putea să-şi altereze conştient starea de sănătate.

Fie e vorba de o mână criminală, fie trăieşte şi şi-a înscenat moartea chiar el.

“Ştiută fiind preocuparea lui exagerată pentru sănătate, cum e posibil să nu-şi fi dat seama că exagerează cu medicaţia?” se întreabă Leonard Rowe, fostul consilier al “regelui pop”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net