Aerosmith a cerut fructe şi iaurt

Ultima actualizare:
Lista lui Joe Perry
Lista lui Joe Perry

Nu, alcool! Da, fructe şi legume! Trupa Aerosmith se pare că pune accent pe natural, în cadrul show-ului de la Bucureşti. La garderobă, artiştii vor avea multe fructe proaspete, legume, iaurt şi sucuri naturale.

Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Framer vor concerta pentru prima oară în România, pe 18 iunie, la Romexpo.

Cei cinci americani vor ajunge în România în ziua concertului şi vor rămâne peste noapte la un hotel de cinci stele, din Bucureşti, pe care-l vor alege personal înainte să aterizeze.

Artiştii ajung în România, după două concerte la Londra. Pentru cât vor sta la Bucureşti, americanii nu au avut nici o cerere ieşită din comun, în afara celei de a fi oprit traficul aerian pe deasupra scenei.

simeon stalpnicul png

În timpul concertului, la garderobă, rockerii nu au cerut să aibă decât apă, ceai, sucuri naturale, sucuri energizante şi doar şase beri americane Virgils Root.

La capitolul mâncare, în spatele scenei vor avea friptură de pui, file de vită, cartofi copţi, somon de Alaska şi legume proaspete. Pe lângă acestea, Steven Tyler şi Joe Perry au cerut expres să aibă multe fructe şi iaurt.


    Lista lui Joe Perry
Lista lui Joe Perry
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net