Blonda lui Costi Ioniţă, goală la plajă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imaginile sunt surprinse vara trecută pe o plajă din Bulgaria, la o ședință foto privată a Andreei. Din câte se pare, organizatorii nu și-au dat seama că cineva o filmează pe ascuns pe blonda lui Costi, finalul filmulețului fiind unul interesant.

Cineva trage imagini pe ascuns de lânga o perdea, respectiva persoană fiind dată în fapt și serios admonestată pentru curiozitate. Una peste alta filmulețul a ajuns pe internet.

Vă lăsăm să vă delectați cu imaginile surprinse

Teodora Rumenova Andreeva (22 ani), pe numele ei complet, Andrea, cu numele de scenă, este o cunoscută interpretă din țara de la Sud de Dunăre care la 15 ani a fost declarată Miss Sofia. Când era mică a fost balerină, iar în adolescență a cochetat și  cu modelingul.

La 18 ani a câștigat trei concursuri de muzică într-un singur sezon. Un an mai târziu, a terminat Școala privată de engleză "William Shakespeare" din Sofia și este logodită cu un boxer profesionist, Kubrat Pulev (foto).

http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20091203_0036/5.jpg
http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20091203_0036/5.jpg

Este imaginea ”Select” vodca, iar în 2006 a fost pe coperta revistei Maxim.

În 2008, ea și Kubret au fost aleși drept cuplul cel mai sexy din Bulgaria, poate și pentru că apetisanta blondă a realizat un pictorial incendiar pentru Playboy-ul din țara vecină.

Iată imaginile pentru Playboy Bulgaria

Din august 2008, Andrea colaborează cu românul Costi Ioniță, înregistrând primul ei duet la melodia "Only mine" (Samo moi în bulgară sau Show ca la Paris în română), un adevărat hit al verii în mai multe țări. Această melodie a fost înregistrată de Costi în mai multe variante cu refrene diferite, toate creând un succes real. Colaborarea a continuat alături de Costi, cei doi scoțând pe piață alte hituri, sub numele de Sahara.

Într-un videoclip din 2009 ("Halele"), Andrea se sărută cu superbă brunetă. Tyalee e o altă melodie de succes a proiectului Sahara. În urmă cu două luni, melodia "Bellezza" a avut și ea un succes scontat, Geo DaSilva fiind și el implicat în proiect.

Videoclip în care Andrea se sărută cu o brunetă

image

Videoclip la melodia de succes ”Bellezza”

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net