Zgârieturile de pe faţa lui Tiger Woods, provocate de soţie, nu de accident

Ultima actualizare:

Potrivit TMZ, Tiger a povestit unui apropiat evenimentele dinaintea accidentului. Se pare că soţia sa i-a reprşat ultimele zvonuri apărute în presă, potrivit cărora, Tiger Woods ar avea o aventură. Cearta dintre cei doi a luat amploare şi Elin l-a zgâriat pe sportiv. După această dispută, Tiger Woods s-a urcat în maşina sa şi, după ce a lovit un hidrant, a intrat într-un copac.

De asemenea, se pare că Elin Nordegren şi-a schimbat declaraţia pe care a oferit-o anchetatorilor, referitoare la accidentul soţului său. Prima ei variantă a fost că a ieşit afară şi a văzut că soţul ei a lovit un hidrant şi un copac, după care a intrat în casă pentru a lua o crosă de golf cu care să-l scoată din maşină.

Cea de-a doua variantă nu implică partea în care a intrat în casă după crosă. O sursă a declarat pentru TMZ că, după ce Woods s-a urcat în maşină, Elin venea din spatele lui, cu o crosă de golf, cu care a lovit maşina de mai multe ori.

Pe volanul maşinii nu au fost găsite urme de sânge, ceea ce pune sub semnul îmtrebării declaraţia sporivului, potrivit căreia semnele de pe faţă au fost cauzate de accident.

Mai citeşte:

Tiger Woods, rănit într-un accident rutier

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net