Ronnie Wood, arestat pentru că și-a agresat iubita

Ultima actualizare:

”Putem confirma că un bărbat de 62 de ani a fost arestat noaptea trecută, fiind acuzat de comiterea unei agresiuni în timpul unei dispute familiale.El a fost eliberat în această după-amiază, pe cauţiune, până la o dată din luna ianuarie, când va trebui să răspundă unor întrebări suplimentare", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din comitatul Surrey, citat de RadarOnline.

Ronnie Wood a divorțat anul trecut de cea care i-a fost soție timp de 24 de ani, după ce s-a îndrăgostit de rusoaica Ekaterina Ivana, în vârstă de 21 de ani.

”Vârsta nu are importanță. Nu toți bărbații de 60 de ani fac ceea ce zice lumea că ar trebui să facă un bărbat la această vârstă și nu oricărei fete de 20 de ani îi place să petreacă în cluburi”, și-a apărat relația iubita chitaristului.

Mai mult, ea nu exclude nici posibilitatea de a avea un copil cu Ronnie Wood în următorii zece ani. ”Ar fi frumos, dar nu în următorii zece ani. Sunt încă tânără și nu îmi doresc acum copii. În schimb, deși Ronnie este un tată minunat, nu știu dacă își mai dorește copii”, a adăugat Ivana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net