Presupusa amantă a lui Jesse James este nazistă

Ultima actualizare:

Potrivit ziarului „ABC”, modelul Michelle McGee se laudă în presa americană că ea este motivul pentru care Sandra Bullock şi soţul ei, Jesse James s-au despărţit. Fostul soţ al modelului a cerut custodia fiului lor, motivând faptul că Michelle este adeptă al nazismului şi are tatuată o svastika în zona abdominală.

Deşi McGee susţine că a avut o relaţie sentimentală cu Jesse James, soţul Sandrei Bullock nu a confirmat acest lucru. El a trimis un comunicat familiei, în care cere scuze pentru suferinţa pe care le-a cauzat-o presuspusa lui infidelitate.

James, în vârstă de 40 de ani, este directorul companiei West Coast Choppers. El susţine că majoritatea acuzaţiilor care i se aduc sunt false şi nefondate. Cu toate acestea, James este de părere că el este singurul responsabil de această situaţie.

Le-am provocat multă suferinţă soţiei şi fiilor mei. Sunt extrem de trist şi imi pare foarte rău pentru răul pe care l-am făcut. Sper că într-o bună zi vor găsi în inimile lor modalitatea de a mă ierta”, se arată în comunicatul trimis de Jesse James.

După ce pe data de 7 martie Sandra Bullock a câştigat premiul Oscar, ea a părăsit, luni, casa în care locuia împreună cu soţul ei. Actriţa a anunţat că nu va participa la prezentarea filmului „The Blind Side”, care se va desfăşura săptămâna viitoare în Londra, scrie Adevărul.es.

Jesse James îi cere iertare Sandrei Bullock pentru infidelitate

Michelle McGee: «I-am furat soţul Sandrei Bullock»

Sandra Bullock l-a părăsit pe Jesse James

Sandra Bullock, înşelată de soţ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net