Poze nemaivăzute cu Michael Jackson

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La un an de la tragica moarte a megastarului Michael Jackson, publicaţia RadarOnline a intrat în posesia unor fotografii nemaivăzute cu regele muzicii pop, de pe vremea când făcea parte din formaţia The Jackson Five.

Fotografiile au fost surprinse în timpul unui turneu din anii 1970, înainte ca Michael Jackson să-şi facă numeroase operaţii estetice.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albi, cu genunchiere şi cu o cămaşă în dungi, pasiunea lui Michael pentru dans poate fi observată în mişcările care, ulterior, au făcut înconjurul lumii.

simeon stalpnicul png

Fanii lui Michael Jackson sunt aşteptaţi, astăzi, în număr foarte mare la cimitirul Forest Lawn, din Los Angeles, pentru a cinsti memoria artistului care a încetat din viaţă la 25 iunie 2009.

Mai multe poze, în RadarOnline.

simeon stalpnicul png

Şi în Bucureşti fanii au pregătit manifestări speciale. La ora 19.00, pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău, Agenţia de presă mondenă va inaugura un panou cu chipul lui Michael Jackson, realizat din mii de fotografii trimise de fani din România. De la ora 00.30, tot pe Aleea Michael Jackson, va avea loc evenimentul „World Cry", care face parte dintr-un proiect mondial desfăşurat în mari oraşe precum Londra, Paris şi New York.

Citeşte şi:

Anda Adam îl omagiază mâine pe Michael Jackson în Parcul Herastrău

Misterele morţii lui Michael Jackson! VIDEO

Joe Jackson: «Nevastă-mea este vinovată de moartea lui Michael»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net