Roman Polanski a fost pus în libertate provizorie şi a ajuns la cabana sa din Gstaad

Ultima actualizare:

    Roman Polanski a rămas marcat după moartea violentă a soţiei sale
Roman Polanski a rămas marcat după moartea violentă a soţiei sale

Cineastul Roman Polanski a ajuns, vineri, în cabana sa din oraşul elveţian Gstaad, unde va fi supus arestului la domiciliu, după ce a fost eliberat din închisoare pe cauţiune, a declarat vineri ministrul elveţian al Justiţiei.

"Roman Polanski, până acum deţinut în aşteptarea extrădării, a fost pus în libertate azi (vineri, n.r.) şi transferat în cabana sa din Gstaad unde va fi arestat la domiciliu", a explicat ministrul într-un comunicat.

Realizatorul s-a angajat să nu treacă dincolo de limitele proprietăţii sale.

Joi, Roman Polanski a fost mutat din închisoarea de la Winterthour, unde era încarcerat, "într-un alt loc" din Elveţia, din "motive de securitate", în aşteptarea punerii sale în libertate provizorie.

Roman Polanski a fost încarcerat în închisoarea de la Winterthour , la 25 de kilometri nord-est de Zurich. O cauţiune de trei milioane de euro (4,5 milioane de franci elveţieni) a fost depusă pentru ca regizorul să poată fi pus în libertate, cu domiciliul forţat la Gstaad. Suma este garantată de apartamentul parizian al cineastului, de pe strada Montaigne , a stipulat tribunalul penal federal din Bellinzone.Justiţia elveţiană a autorizat punerea în libertate pe cauţiune a lui Polanski, condiţionând eliberarea cu domiciliul forţat şi purtarea unei brăţări electronice, a precizat Galli.

Extrădarea regizorului în vârstă de 76 de ani este reclamată de justiţia americană, care îl acuză de "relaţii sexuale ilegale" cu o minoră în vârstă de 13 ani, în 1977. La vremea respectivă, Polanski a pledat vinovat pentru această acuzaţie.

Citeşte şi Polanski va avea brăţară de monitorizareRegizorul Roman Polanski a fost internat în spitalRoman Polanski lucrează din închisoare la filmul "The Ghost"Jamie Foxx: Polanski ar trebui să fie mortPolanski îşi cumpără iertareaSoţia lui Roman Polanski cere ajutorul Hollywood-uluiRegizorul Roman Polanski, arestat în Elveţia!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net