Orlando Bloom suferă de dislexie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Orlando Bloom a dezvăluit că suferă de dislexie, o tulburare nervoasă ce se manifestă prin dificultatea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşte.

Actorul din "Piraţii din Caraibe" a vorbit despre eforturile pe care le depune atunci când trebuie să-şi memoreze replicile, mărturisind că este nevoit să se străduiască mai mult decât orice alt actor, potrivit ContactMusic.

Starul britanic, ce are o relaţie cu modelul Miranda Kerr, a povestit că mama sa l-a motivat să încerce să-şi depăşească condiţia, promiţându-i că-i va cumpăra o motocicletă când va reuşi să citească 50 de cărţi. "M-a încurajat să citesc mult şi să mă descurc cu dislexia. Dar nu am ajuns la 50 de cărţi, aşa că nu am primit nici motocicletă", a povestit Orlando Bloom.

De altfel, el nu este singurul actorul care a vorbit despre această problemă. Tom Cruise a povestit că dislexia i-a provocat dificultăţi în obţinerea licenţei de pilot pentru că a avut probleme în a memora teoria.

Actorul, care a reuşit să obţină permisul în 1994, a povestit: "În 1986, când aveam 22 de ani şi jucam în Top Gun mi s-a ivit şansa de a-mi îndeplini visul: să devin pilot. M-am gândit că ăsta este momentul, aşa că am urmat câteva cursuri. Dar poi am dat-o în bară. Când cei din jur m-au întrebat ce s-a întâmplat, le-am spus că eram prea ocupat cu filmările. Adevărul este că nu am putut să învăţ cum se face".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net