Megan Fox şi obsesiile sale de igienă

Ultima actualizare:

Iarna trecută, Megan Fox chiar a apelat la ajutorulul unui psihiatru, atunci când teama de bacterii se acentuase atât de mult, încât spălarea obsesivă a mâinilor îi provoca sângerări la încheieturile degetelor.

"Asta e o nebunie. Am ajuns prea departe cu obsesia de a avea mâinile curate. Oamenii nu-şi pot imagina lupta pe care o duc, cum e să nu poţi renunţa la un gând. Pot discuta cu cineva şi să las impresia că sunt atentă la conversaţie, când de fapt în mintea mea mă gândesc la cu totul altceva, mă îngrijorează un anumit lucru", a povestit Megan Fox.

Actriţa din Transformers ştie că poate părea o ciudată pentru unii, aşa că probabil realizează cum poate fi interpretată după ce a declarat că mai bine ar muri de foame decât să-şi gătească.

"Aş putea supravieţui o săptămână fără să mănânc. Sau pot mânca acelaşi lucru în fiecare zi, timp de două luni, iar apoi nu mă mai ating de mâncarea respectivă. Aşa am făcut cu cerealele. Am mâncat cereale o perioadă atât de lungă de timp, încât numai gândul la cereale mă supără", a declarat Fox, citată de CNN.

O altă obsesie legată de mâncare este legată de tacâmurile din restaurante. "Să-mi pun gura acolo unde alte milioane de guri au făcut-o? Ştiind câte bacterii purtăm în gură?", se întreabă Megan Fox, strâmbându-se.

Citeşte şi:

Megan Fox îşi doreşte să fie mai naturală în Transformers 3

Megan Fox: «Sunt aproape virgină»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net