Lady GaGa, goală în braţele lui Kanye West

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De data aceasta, Lady GaGa nu mai este singură în "misiunea" pe care o are, de a ieşi din tipare şi de  a şoca. Ei i s-a alăturat Kanye West, într-un scurt clip de promovare al viitorului turneu pe care cei doi artişti îl vor susţine, "Fame Kills".

În clipul de 30 de secunde, Lady GaGa apare goală, în braţele unui bărbat căruia i se văd doar mâinile. Aflăm că bărbatul este Kanye West, din pozele realizate în şedinţa foto. De altfel, cântăreţul joacă rolul unui erou, el salvând-o pe Lady GaGa de un vulcan aflat în erupţie.

Promovând clipul pe blogul său, Kanye West a scris: "Ce s-a întâmplat cu toate vedetele rock? Celebritatea i-a ucis" (The Fame Killed them).

Lady GaGa a şocat cu o apariţie "sângeroasă", purtând o lenjerie intimă albă, plină de sânge, în timp ce interpreta melodia "Paparazzi".

simeon stalpnicul png

West şi-a făcut apariţia pe scenă exact în momentul în care Taylor Swift primea premiul pentru “Cel mai bun videoclip al unei cântăreţe” luându-i microfonul şi declarând: "Mă bucur pentru tine, dar să ştii că Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile”.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net