Elizabeth Taylor, 100 de operaţii ca să mai trăiască un pic

Ultima actualizare:

Grav bolnavă, mai ales după ce a suferit o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori, Elizabeth Taylor (78 de ani) se mistuie într-un scaun cu rotile.

Mai citeşte:

«Nu mai suport» Liz Taylor renunţă la intervenţiile chirurgicale

Liz Taylor, autoarea celui mai bine vândut parfum al unei celebrităţi

Fascinanta brunetă de altădată, care a strălucit ani în şir pe marele ecran, a învins cancerul de piele şi afecţiuni pulmonare şi încă se luptă cu scolioza care îi produce dureri groaznice de spate.

Actriţa nu mai poate respira bine, din cauza problemelor de inimă. Însă, în pofida tuturor suferinţelor, Liz nu se dă bătută în lupta cu viaţa. Recent, ea a fost văzută în scaunul cu rotile într-un club de noapte din West Hollywood.

Toată lumea îi dădea atenţie, uimită că poate să vadă o legendă vie. Liz este furioasă din cauza zvonurilor că ar fi la un pas de moarte. Şi-a făcut apariţia mândră în club şi, în timp ce muzica Donnei Summer o învăluia, ochii îi străluceau şi faţa îi radia.

"În suflet, mă simt încă tânără", a spus diva, care este fericită când poate arăta că este încă activă. A învăţat să folosească Internetul şi obişnuieşte să transmită ea însăşi mesaje pentru a dezminţi zvonurile că ar fi cu piciorul în groapă.

Femeia cu şapte soţi

Liz (Elizabeth Rosemond) Taylor , s-a născut la 27 februarie 1932 într-o familie înstărită.

Este cunoscută atât pentru talentul şi succesul pe ecran, în filme precum "Cleopatra" sau "Un loc la soare", cât şi pentru performanţa de a fi avut şapte soţi: Conrad Hilton Jr. (1950-1951), Michael Wilding (1952-1957), Mike Todd (1957-1958), Eddie Fisher (1959-1964), Richard Burton (1964-1974; 1975-1976), John Warner (1976-1982), Larry Fortensky (1991-1996).

Liz are doi fii, Michael (57 de ani) şi Christopher (55 de ani), şi o fiică, Liza (53 de ani). Recent, Liz Taylor s-a logodit cu iubitul ei, Jason Winters, în vârstă de numai 49 de ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net