Descoperirile şocante de la autopsia lui Michael Jackson

Ultima actualizare:

După ce au descoperit că Michael a murit la vârsta de 50 de ani, "sănătos tun", doctorii au fost şocaţi să descopere că trupul megastarului devenise practic o sculptură a chirurgiei plastice.

Albirea pielii a fost realizată printr-un procedeu artificial de depigmentare, iar chipul starului fusese modificat de nenumărate ori. Mandibula, piramida nazală (aproape inexistentă) şi pomeţii fuseseră "reconfigurate" în repetate rânduri, oasele purtând încă urmele intervenţiilor chirurgicale.

Conform rezultatelor autopsiei realizate în Los Angeles, regele pop în vârstă de 50 de ani avea 65 de kilograme, o greutate în limitele normale pentru un adult cu o înălţime de 179 de centimetri.

Inima sa era sănătoasă şi puternică, iar rinichii şi celelalte organe interne erau în stare bună.

Descoperirile de la autopsie:

- Avea un tatuaj închis la culoare în interiorul pleoapelor, pentru a îngroşa genele- Piramida nazală devenise practic inexistentă, nasul starului fiind susţinut cu ajutorul unor atele- Intervenise cu un tatuaj roşu pentru a subţia şi desena buzele în forma aceasta- Afecţiunea rară de care suferea a dus la depigmentizarea pielii de pe piept, abdomen, faţă şi braţe. - Îşi aplicase de câţiva ani un tatuaj pentru a masca un început de chelie- Tratamentul de depigmentare a fost realizat pe o perioadă îndelungată, albirea producându-se şi pe cale artificială- Sprâncenele au fost tatuate integral- Pomeţii sunt şi ei rezultatul chirurgiei plastice- Întreaga dantură era din porţelan cântăreţul, apelând la această variantă în urmă cu 20 de ani- Oasele din dreptul bărbiei prezentau urmele mai multor intervenţii prin chirurgia plastică- Pe gât au fost descoperite aproximativ 20 de cicatrici ale operaţiilor estetice

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net