Dennis Hopper, de nerecunoscut din cauza cancerului - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actorul american Dennis Hopper, diagnosticat cu cancer la prostată în fază terminală, a primit, vineri, o stea pe Hollywood Walk of Fame, informează Mediafax. Grav afectat de boală, Hopper abia a reuşit să zâmbească.

El a purtat bandaje pe cap şi la mâna dreaptă în timpul ceremoniei, explicând că are răni dintr-o căzătură, cauzată de faptul că a fost strigat de un paparazzi în timp ce se plimba pe-afară. Având impresia că recunoaşte vocea care îl striga, Hopper s-a întors, iar apoi, împiedicându-se, a căzut din cauză că muşchii nu îi mai funcţionează, după cum a detaliat acesta.

simeon stalpnicul png

Hopper, în vârstă de 73 de ani, are cancer la prostată în fază terminală şi este prea slăbit pentru a face chimoterapie. Greutatea sa ar fi ajuns la circa 45 de kilograme.

Dennis Hopper, care şi-a început cariera în 1955, cu filmul "Rebel fără cauză", alături de James Dean, este, de asemenea, implicat într-un proces de divorţ cu soţia sa.

La festivitate a venit şi "veteranul" Jack Nicholson. (Foto: EPA)

simeon stalpnicul png

Avocatul său, Joseph Mannis, a declarat, miercuri, în faţa justiţiei, că actorul nu poate fi chestionat de avocatul soţiei sale în procesul de divorţ, din cauza stării avansate a bolii.

Dacă autorităţile vor încerca să îi ia o depoziţie, acest lucru "ar putea să îi ameninţe capacitatea de a supravieţui", a afirmat medicul actorului, David Agusin.

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, medicul a fost de acord ca Dennis Hopper să apară în public, vineri, pentru a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, deoarece acest eveniment este o experienţă pozitivă pentru actor.

Dennis Hopper în anul 2008, la Festivalul de Film de la Cannes. (Foto: EPA)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net