Corey Haim, uitat de lume şi sărac lipit pământului, elogiat după moarte - VIDEO

Ultima actualizare:

Corey Feldman, un vechi prieten şi coleg, a dat miercuri o declaraţie emoţionantă la CNN în emisiunea "Larry King Live". El a povestit despre problemele cu care amicul său, care a murit la vârsta de 38 de ani în apartamentul în care locuia cu mama sa în Los Angeles, se confrunta.

Feldman s-a arătat indignat de reacţia publicului şi a presei care susţin că prietenul lui a murit în urma unei supradoze şi a recomandat ca toată lumea să aştepte certificatul medico-legal care va arăta cauza exactă a decesului.

Citeşte şi:

Corey Haim, fostul star-adolescent al Hollywood-ului, a murit la 38 de ani

Victoria Beckham, şocată de moartea actorului Corey Haim

Declaraţia lui se bazează pe faptul că Haim renunţase la droguri şi se trata de dependenţă. El a recunoscut că într-adevăr actorul a avut mari probleme cu narcoticele, însă s-a luptat ca să scape.

"El a fost cel mai bun prieten al meu şi pot să spun că în ultimii ani el a devenit un om responsabil, asta mai ales de când mama lui e bolnavă de cancer, iar Haim a stat mereu alături de ea", a declarat Feldman, care a anunţat că două filme de-ale lui Haim vor se vor lansa anul acesta în mai.

Haim, susţine Feldman, era sub tratament înainte să moară, iar acest lucru ar putea duce la cauza morţii sale: "poate i-au cedat rinichii sau inima, nu putem ştii până când nu se eliberează analizele".

Corey Feldman este furios şi rănit pentru faptul că Haim a început să fie apreciat abia acum după moarte.

"Apreciez faptul că oamenii s-au arătat afectaţi de moartea lui, dar unde au fost aceştia în ultimii 15 ani din viaţa lui? Corey trăia într-un apartament cu mama lui, sărac, disperat, nu avea nimic, nici măcar o maşină. Unde au fost aceşti oameni pentru a-i întinde o mână de ajutor sau să-i spună: Tu eşti o legendă!", a mai spus Feldmen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net