50 Cent nu vrea să iasă la pensie din muzică

Ultima actualizare:

    50 Cent
50 Cent

Rapperul 50 Cent nu vrea să se retragă din muzică niciodată. El spune că se va implica mereu în hip-hop şi este conştient că trebuie să se adapteze schimbărilor care se petrec foarte rapid în această industrie.

"Nu cred că mă voi retrage. Cred că ar trebui să aşteptaţi cu nerăbdare să mă vedeţi în spatele scenei. Încă mai am pasiune pentru muzică, dar această afacere s-a schimbat", a declarat rapperul.

50 Cent susţine că dacă publicul nu îşi poate imagina că el poate câştiga bani din spatele reflectoarelor înseamnă că nu este un adevărat superstar.

"Dacă nu vă puteţi imagina cum aş putea dezvolta un brand şi o oportunitate care să-mi permită să câştig bani, nu văd cum aş putea continua să fiu un superstar", spune cântăreţul.

Cu toate că nu plănuieşte să se retragă din această industrie, 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, vrea să scrie şi să joace în filme şi recunoaşte că a fost contaminat de virusul de la Hollywood.

"Este o oportunitate pentru mine. Am scris scenariul filmului Before I Self Destruct, pe care l-am şi regizat. Urăsc să spun asta, dar nu a ieşit foarte bine pentru că am fost constrâns de buget şi de aceea nu e aşa...extravagant precum alte lucruri pe care o să le vedeţi în viitor", a mărturisit rapperul.

50 Cent a lucrat în ultima perioadă la încă două proiecte. A scris scenariul pentru "Gun" şi a scris şi a produs filmul numit "Love Me, Love Me Not", scrie Showbizspy.

Citeşte şi:

50 Cent dat în judecat pentru un film porno

50 Cent vrea să facă cu Angelina Jolie. Vezi cu ce condiţie!

50 Cent, duet cu Robbie Williams

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net