Blestemul Playboy: Au murit înainte de 30 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Decapitări, supradoze de medicamente sau de droguri, sinucideri, crime sau accidente. De toate aceste tragedii au avut parte unele dintre zeițele sexului care au apărut pe coperta celebrei reviste Playboy.

Vezi aici imagini cu "iepuraşii" Playboycare au sfârşit tragic

Vila Playboy este un loc fierbinte în care se găsesc cele mai dorite femei din lume. Totul, într-un amestec de tinerețe, frumusețe, glamour și sex. Dar mulți afirmă cu tărie că asupra casei și a destinului fetelor stă o umbră neagră.

Coincidență sau blestem? De-a lungul timpului, multe dintre cunoscutele playmate adorate de bărbați și totodată invidiate de alte femei au avut parte de un destin dramatic și nu au atins vârsta de 30 de ani.

Iată câteva dintre modelele care au avut un sfârşit tragic:

Dorothy StrattenLa doar câteva luni după ce fusese aleasă modelul anului, Dorothy, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcată de soț, de care se despărțise. Viața ei a fost subiectului unui film realizat postmortem.

Willy ReyÎn 1971 a apărut în celebra revistă pentru bărbați, iar doi ani mai târziu, la 23 de ani, a murit în urma unei supradoze de droguri.

Elisa BridgesLa doar 28 de ani, în 2002, a fost descoperită fără suflare în propriul pat. Playboy afirmă că a murit din cauze naturale, însă presa a scris că Bridges a decedat din cauza unei supradoze de medicamente.

Alți câțiva "iepurași" celebri, care au avut parte de un destin tragic înainte de a împlini 40 de ani sunt Marilyn Monroe, Anna Nicole Smith și Jayne Mansfield, ultima fiind decapitată în urma unui violent accident auto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net