Actorul Andrew Koenig este de negăsit de aproape 10 zile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andrew Koenig, starul din serialul "Growing Pains" în vârstă de 42 de ani, a dispărut încă de pe 14 februarie, ultima oară fiind văzut în Vancouver, Canada.

Familia a devenit îngrijorată după ce actorul nu s-a îmbarcat în zborul spre Los Angeles de pe 16 februarie, pentru care avea rezervare.

Potrivit RadarOnline, chiar înainte de dispariţia sa, Andrew şi-a deconectat telefonul fix din locuinţă, a refuzat oportunităţile de munca, a împachetat totul în saci şi le-a înapoiat prietenilor lucrurile împrumutate.

"A trecut pe la mine pe 3 februarie şi a lăsat câteva lucruri pe care le aveam la el. Nici măcar nu eram acasă. Le-a pus într-o geantă şi le-a lăsat la uşă", a dezvăluit  Lance Miccio, vechi prieten cu Andrew.

Ultima oară când Miccio şi Andrew şi-au vorbit a fost pe 4 februarie. "I-am spus că am ceva de lucru pentru el. M-a refuzat fără să-mi dea vreun motiv. Dar aşa e Andrew: e tipul de om care ar putea pleca într-o zi pentru a trăi ca tipul ăla din filmul "Into the Wild", a adăugat Miccio.

simeon stalpnicul png

Atât tatăl său, cât şi Miccio, au declarat că Andrew trecea printr-o perioadă de depresie.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net