2015 a fost anul şocantelor despărţiri

Ultima actualizare:
S-au despărţit după 13 ani de căsnicie
S-au despărţit după 13 ani de căsnicie

Un an al marilor ghinioane. Cupluri care păreau cele mai solide de la Hollywood s-au stricat pe neaşteptate.

2015 va rămâne în istore drept anul celor mai şocante despărţiri ale vedetelor.Iată cele mai neaşteptate despărţiri:

Ben Affleck şi Jennifer Garner

Actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner, amândoi în vârstă de 43 de ani, au anunţat că divorţează în urmă cu 7 luni. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea şi mai ales pentru fanii lor, la 30 iunie, exact cu o zi înainte de a aniversa împlinirea a 10 ani de căsnicie. De vină pentru spargerea unuia dintre cele mai reuşite cupluri de la Hollywood a fost bona Christine Ouzounian, de 28 de ani, care l-a sedus pe Ben. Garner zice nu vrea să îl mai ierte. Cei doi au trei copii, Violet, de 9 ani, Seraphina, de 6 ani, şi Samuel, de 3 ani. El încă mai luptă să o facă să-l ierte.

Halle Berry şi Olivier Martinez

Erau împreună de când ea avea 18 ani
Erau împreună de când ea avea 18 ani

Actorii Halle Berry (49 de ani) şi Olivier Martinez (49 de ani) şi-au sfârşit frumoasa poveste de dragoste tot anul acesta. Şi anunţul lor de despărţire a provocat un şoc în întreaga lume. Unii l-au acuzat pe el, că ar fi violent, foştii soţi ai lui Halle dau vina pe ea, că e scorpie. Cei doi au un copil, Maceo, în vârstă de 2 ani. Martinez şi Berry s-au cunoscut în 2012 în timp ce turnau împreună pentru “Dark Tide” şi s-au căsătorit în 2013.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Şi-au spus "adio" după 10 ani
Şi-au spus "adio" după 10 ani

Cântăreţii Gwen Stefani (45 de ani) şi Gavin Rossdale (49 de ani) au fost şi ei despărţiţi de o bonă, care o imita permanent pe ea. Solista trupei No Doubt şi soţul său, solistul şi compozitorul trupei rock Bush, au hotărât să divorţeze după 13 ani de căsnicie. Gwen l-a mai acuzat pe Gavin că ar mai fi înşelat-o şi cu alte femei, dar şi cu bărbaţi. Ea are în conturi 100 de milioane de dolari, iar el numai 35 de milioane de dolari. Neavând prenupţial, vor trebui să împartă în mod egal averile. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au împreună trei copii, Kingston, de 9 ani, Zuma, de 6 ani, şi Apollo, în vârstă de numai 1 an.

Megan Fox şi Brian Austin Green

Cine ar fi putut să creadă că se vor depărţi actriţa Megan Fox (29 de ani) şi actorul şi rapperul Brian Austin Green (42 de ani)?! Cei doi erau împreună de 11 ani, de când ea avea 18 ani. În urmă cu un an, Megan spunea că nu şi-ar putea imagina un scenariu care să ducă la divorţul lor. Şi totuşi, cei doi au anunţat în luna august că se despart.  Chiar ea a intentat divorţul. Megan şi Brian s-au căsătorit la 24 iunie 2010 şi au doi copii, Noah, de 3 ani, şi Bodhi, în vârstă de 1 an şi 10 luni.

S-au despărţit după 9 ani
S-au despărţit după 9 ani

Blake Shelton şi Miranda Lambert

Cântăreţii de muzică country, Blake Shelton (39 de ani) şi Miranda Lambert (32 de ani), au anunţat în luna iulie că se despart după 10 ani petrecuţi împreună, pe motiv de infidelitate. Divorţul, care i-a mâhnit pe fani, a survenit la patru ani după ce ei s-au căsătorit. La scurt timp după despărţirea de Miranda, Blake s-a cuplat cu cântăreaţa Gwen Stefani. Miranda Lambert a fost foarte dezamăgită din această cauză.


    Şi-au spus
Şi-au spus

Kourtney Kardashian şi Scott Disick

Fotomodel şi actriţă, Kourtney Kardashian (36 de ani), mai puţin cunoscută decât sora ei, vedeta de televiziune Kim Kardashian, a pus punct căsniciei cu Scott Disick (32 de ani) după 9 ani. Ei au anunţat că divorţează în luna iulie. Motivul despărţirii a fost că ea l-a surprins pe el ţinând legătura cu fosta iubită, Chloe Bartoli. S-a zvonit apoi că năbădăioasa  Kourtney s-ar fi cuplat cu Justin Bieber. Kourtney Kardashian şi Scott Disick au împreună 3 copii: Mason (6 ani), Penelope (3 ani) şi Reign (1 an).


    S-au despărţit după 9 aniFoto: AP
S-au despărţit după 9 aniFoto: AP

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net