Andreea Bănică a «lucrat-o» pe Lora de la Wassabi

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică a «lucrat-o» pe Lora de la Wassabi
Andreea Bănică a «lucrat-o» pe Lora de la Wassabi

Andreea Bănică a semnat cu postul Kanal D, „suflându-i” de sub nas contractul Lorei de la Wassabi. Lăudată de producătorii show-ului, Lora a rămas cu buza umflată, explicaţia fiind una simplă: este prea tânără şi lipsită de credibilitate.

Şansa Lorei de la Wassabi de a debuta în televiziune, toamna aceasta, s-a dus pe apa sâmbetei.

Solista a filmat, la jumătatea lunii august, prima ediţie a reality-show-ului „În papuci de vedetă”, dar iată că a fost înlocuită, pe ultima sută de metri, cu Andreea Bănică, potrivit site-ului agentiadepresamondena.com.

Surprinzător, deşi contractul i-a scăpat, practic, printre degete, Lora nu-i poartă pică „rivalei” sale: „Andreea Bănică are un nume foarte cunoscut în showbiz şi, din câte ştiu, şi ceva experienţă în televiziune. În plus, soţul ei este impresar şi, astfel, emisiunea de la Kanal D va avea tot timpul concurenţi. Producătorii poate s-au gândit că vor ieşi mai ieftin, dacă Lucian Mitrea va fi cel care va aduce vedetele participante”, a declrat Lora, pentru Click!

Optimistă din fire, „protejata” lui Marius Moga preferă să se concentreze asupra viitoarelor proiecte, decât să-şi plângă de milă din cauza faptului că a pierdut această şansă.

Cu toate acestea, motivele pentru care a fost înlăturată de la emisiunea de la Kanal D rămân, şi pentru ea, un mister: „Mi-au spus că sunt prea tânără şi că nu am credibilitate. Mi s-a părut destul de ciudat, pentru că la filmări m-au lăudat foarte mult şi mi-au spus că 99 la sută emisiunea va intra pe post. A fost o experienţă plăcută, îmi pare rău că nu s-a concretizat, dar un şut în fund este un pas înainte”, ne-a mai spus Lora, cu zâmbetul pe buze.

Andreea s-a şcolit la Antena 1 şi la Romantica

Blonda a debutat în televiziune în anul 2004, când a prezentat, la Antena 1, emisiunea „Folclorul contraatacă”, alături de Ionuţ Dolănescu. Ulterior, Andreea a jucat în sitcomul „Meseriaşii” la Pro TV şi a avut un contract sezonier, dar foarte bine plătit, cu Romantica. La începutul lui 2008, ea a renunţat la televiziune, dedicându-se, în totalitate, concertelor.

Lora, "ţepuită" cu 3.000 de lei la "Inelul cu diamant"

Solista a participat la ultima ediţie a show-ului „Inelul cu diamant” (Euforia Tv), însă reprezentanţii casei de producţie au tras-o în piept cu suma de 30 de milioane de lei vechi. Lora a primit o parte a banilor promişi, dar îşi recunoaşte greşeala că a preferat să meargă pe încredere, în loc să semneze un contract ca la carte. Acum, vedeta şi-a învăţat lecţia şi a promis că va fi mult mai atentă la „afacerile” care i se propun.

Andreea Mantea a sabotat-o pe Tania Budi la TVR 2!

Semn că televiziunea este un domeniu nesigur, Andreea Mantea şi Tania Budi sunt protagonistele unui poveşti similare, în urma căreia Tania a rămas pe tuşă. Astfel, emisiunea „Tombola câştigătorilor” (TVR 2) trebuia să o aibă la cârmă pe Tania Budi, însă Andreea Mantea i-a luat locul cât ai zice peşte”, exact înainte să semneze contractul. Explicaţia este simplă, întrucât sponsorul show-ului este controversatul afacerist Petre Paul Ţîrdea, tatăl lui Andrei, iubitul Andreei Mantea.

Şi ele revin pe sticlă!

Simona Pătruleasa a stat pe tuşă şase luni, după despărţirea de Antena 1. Recent, ea a semnat un contract cu Kanal D, unde va prezenta, din 18 septembrie, principalele jurnale de ştiri din weekend.

Adriana Bahmuţeanu va reîncepe show-ul „La şuetă cu Bahmu” (Kanal D) din 14 septembrie. Chiar dacă a spus că nu mai e în stare să facă divertisment după ce şi-a pierdut copilul, ea a depăşit, se pare, momentul dificil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net