5 alimente care previn căderea părului

Ultima actualizare:

Căderea excesivă a părului poate fi prevenită cu ajutorul unor remedii naturale și prin consumarea alimentelor potrivite. Iată din ce alimente îți poți lua cele mai importante vitamine care mențin rezistența firului de păr.

Nucile

Acizii grași sunt nutrienți importanți pentru sănătatea podoabei capilare. Nucile se numără printre alimentele care conțin din plin acizi grași, așadar include-le în dieta de zi cu zi. Aceste grăsimi “bune”au proprietăți antiinflamatorii și ajută la întărirea firului de păr. De asemenea, nucile conțin seleniu și biotină, alți doi nutrienți importanți pentru menținera frumuseții și sănătății părului.

Legumele cu frunze verzi

Legumele cu frunze verzi, precum spanac, nap și sfeclă mangold oferă organismului vitaminele A și C, care stimulează foliculii de păr să secrete sebum. De asemenea, legumele cu frunze verzi conțin biotină, calciu și fier.

Ouăle

Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine de calitate. De asemenea, ouăle conțin aminoacizi, vitamina B12, biotină, calciu și fier.

Află mai multe legume pe clicksanatate.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net