ȘOC ÎN TENIS! Maria Sharapova a fost depistată DOPATĂ!

Ultima actualizare:

Șoc în sportul mondial! Una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din istorie, Maria Sharapova, a fost depistată dopată. Ea a anunțat acest lucru într-o conferință de presă.

În vârstă de 28 de ani, Sharapova a anunţat că a fost depistată pozitiv cu substanţa meldonium, conţinută de un medicament pe care îl folosea de mai mulţi ani, la recomandarea medicilor săi. Mai precis din 2006. Ea a precizat că a luat acest medicament deoarece avea semne de diabet şi un un membru al familiei suferea de această boală.  Când a început să ia medicamentul se îmbolnăvea des şi acuza o lipsă de magneziu. 

Sharapova a aflat că acest medicament a fost introdus pe lista substanţelor interzise de către Agenţia Mondială Antidoping abia din acest an, după ce a primit o scrisoare de la Federaţia Internaţională de Tenis, prin care a fost anunţată că nu a trecut testul antidoping de la Australian Open.

"Am picat testul şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru asta. Am luat medicamentul timp de zece ani, dar de la 1 ianuarie substanţa conţinută a intra pe lista celor interzise şi nu am ştiut. Am primit la 22 decembrie un e-mail de la WADA despre schimbările apărute pe lista substanţelor interzise şi nu am dat click pe acel link. Am făcut o mare greşeală. Ştiu consecinţele şi nu-mi doresc să-mi închei cariera astfel . Sper să mi se dea şansa de a juca din nou”, a declarat Sharapova

Jucătoarea rusă a adăugat că nu intenţionează să se retragă din carieră și că speră să revină.

AICI aflați la ce folosește substanța incriminată, Meldonium.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net