Fabbiani, părăsit de soţie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Argentinianul Cristian Fabbiani o duce din rău în mai rău. După ce s-a hotărât să se lase de fotbal şase luni, jucătorul a mai primit o lovitură. Soţia sa, Victoria Vanucci, a decis să-l părăsească, aflând de infidelităţile jucătorului.

Mai citeşte:

Fabbiani şi-a făcut liposucţie

Amalia Granata a declarat că este dependentă de sex

Pe Fabbiani l-au ajuns blestemele «iepuraşului» Amalia Granata

Fosta iubită îi face vodoo lui Fabbiani!

Concurs! Amalia îşi arată chiloţeii la TV

Rămas fără echipă, după ce oficialii de la River Plate l-au anunţat că nu mai au nevoie de serviciile sale, Fabbiani a păţit-o şi în viaţa sa de familie. Fotomodelul Victoria Vanucci, femeia cu care fotbalistul s-a însurat în vara lui 2009, nu a mai suportat traiul alături de atacantul argentinian.

“Căpcăunul” a promis că se va pregăti de unul singur timp de şase luni

simeon stalpnicul png

Şi asta pentru că fostul "vârf" al CFR-ului o înşela de câte ori avea ocazia. Ultima ispravă a lui Fabbiani - un dezmăţ alături de două tinere într-un club de bowling din Buenos Aires, a ajuns, sub forma unui filmuleţ, pe internet, dar şi la televiziunile sud-americane.

A fost picătura care a umplut paharul pentru Vanucci. "Nici nu m-a mai surprins filmul, pentru că el primea tot felul de telefoane dubioase şi cât era cu mine. Am decis să plec imediat la sora mea şi să pun capăt acestei relaţii. Îmi pare rău, pentru că m-am măritat din dragoste", a explicat fotomodelul.

"I-am iertat foarte multe lucruri lui Cristian, dar nu mai puteam continua aşa. Nu a fost o decizie uşoară. Nu am înţeles nici­­odată de ce a trebuit să mă expună aşa", a mai spus Victoria. Presa din Argentina a dezvluit faptul că Fabbiani o agresa pe Vanucci, în momentele în care ei se certau.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net