Iker Cassilas i-a «suflat-o» pe Sara Carbonero lui Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Portarul Realului şi al naţionalei României are o relaţie cu reportera de la Telecinco, curtată de mai mulţi jucători madrileni, printre care şi atacantul portughez.

După o bună perioadă de timp în care nu au confirmat relaţia lor, Iker Casillas, portarul echipei Real Madrid, şi Sara Carbonero, cea mai sexy reporteră din Spania, au fost surprinşi de paparazzi împreună.

Fotografiile în care cei doi apar în ipostaze tandre au fost publicate de revistele "Lecturas" şi "Hola".

Conform revistei "Lecturas" cei doi au cinat împreună la un restaurant din Madrid. Când au ieşit din local, ei păreau că formează o pereche fericită, sărutându-se şi îmbrăţişându-se.

"Hola" susţine că imaginile au fost făcute sâmbăta trecută, după partida pe care Real Madrid a câştigat-o acasă cu Sevilla (3-2). Cei doi au fost însoţiţi la restaurant de mai mulţi prieteni. Sara a fost văzută ţinând în mână un buchet de trandafiri.

Zvonul că cei doi ar fi împreună s-a răspândit în urmă cu o lună, când, se pare că, Iker şi Sara au petrecut împreună de Valentine´s Day.

În vara anului trecut, fotbalistul a întâlnit-o pe reportera de la Telecinco în cadrul turneului Cupei Confederaţiilor. S-a îndrăgostit de ea, dar aceasta l-a refuzat atunci deoarece avea ochi doar pentru David Sanchez, iubitul ei din acea perioadă. Iker nu a abandonat „lupta" şi a aşteptat până când Sara a devenit "disponibilă".

Reportera este una dintre cele mai "vânate" femei de către fotbaliştii din vestiarul Realului. S-a vorbit la un moment dat că s-a făcut chiar un pariu pe această temă. Iar unul dintre pretendenţii la inima frumoasei reportere este chiar Cristiano Ronaldo. Imaginile arată că Iker a reuşit să "marcheze" înaintea atacantului portughez.

Vezi VIDEO cu Sara Carbonero pe adevarules.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net