Tamaş: «Vreau să joc măcar trei ani în Premier League»

Ultima actualizare:

„Pentru mine este o mare onoare să joc cu această echipă în Premier League. Este ce mai bun campionat din lume. Mă simt mai bine acum, că am fost transferat aici definitiv. Evident, abia mi-am început contractul, dar sper să rămân aici trei sau patru ani. Îmi plac această echipă, staful, fanii, zona, îmi place totul la acest club. Este foarte important să mă simt ca acasă şi cu siguranţă mă simt astfel", a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş crede că West Bromwich poate arăta „spiritul de echipă" de la Cupa Mondială în evoluţiile sale din prima ligă engleză.

„Liga a doua a fost mai dificilă din punct de vedere fizic decât va fi Premier League. Pe teren eşti ca într-o bătălie. În Premier League, întâlneşti jucători de mare calitate şi am văzut multe astfel de meciuri la televizor. Când ai jucători de calitate, pasezi mult şi păstrezi mult posesia. Însă când te confrunţi cu o echipă de jucători muncitori, care aleagă constant timp de 90 de minute, este dificil. Gândiţi-vă la Cupa Mondială. Unele naţionale cu jucători extraordinari au plecat acasă devreme. Alte naţionale care erau echipe în adevăratul sens al cuvântului poate că nu au avut mari jucători, dar au avansat. În fotbalul de azi contează să fii echipă", a menţionat Tamaş.

Fundaşul român joacă la West Bromwich Albion din luna ianuarie, iniţial sub formă de împrumut de la Auxerre. În luna mai, el a fost achiziţionat definitiv de gruparea engleză.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net