Răzvane, ţi se pregăteşte ceva!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primul meci al României din 2010 a adus şi prima înfrângere, una oarecum neaşteptată ţinând cont de faptul că tricolorii au întâlnit acasă Israel, o formaţie din al treilea eşalon valoric al fotbalului mondial.

Imediat după meci, contestatarii lui Răzvan Lucescu au ieşit la rampă, cricând selecţia şi tactica selecţionerului. Cel mai virulent dintre ei a fost impresarul Ioan Becali, care îl vrea la naţională pe Gheorghe Hagi.

"O să avem probleme mari. Cu echipa asta nu facem două puncte în meciurile din toamnă şi prin octombrie-noiembrie vom avea alt selecţioner. Răzvan Lucescu are impresia că doar el se pricepe la fotbal. Păi cum să-i chemi pe Sepsi şi pe Florescu, de nu ştiu unde, şi să nu apelezi la Pulhac şi la Adrian Cristea?", a tunat procuratorul.

Dincolo de faptul că Lucescu nu prea apelează la jucătorii reprezentaţi de el, acesta e foarte nemulţumit şi de faptul că Răzvan se ţine tare în cazul Mutu, pe care îl ignoră total de la meciul cu Serbia.

Din fericire pentru el, în privinţa lui Mutu, Lucescu jr. are un aliat de nădejde. Preşedintele FRF, Mircea Sandu îl susţine momentan în decizie, nu atât pentru că ar crede într-o naţională fără Mutu, cât pentru că e prieten la cataramă cu Nicu Gheară.

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri s-a certat cu Mutu, atacantul naţionalei bănuind că naşul său l-a "turnat" la presă atunci când a fost surprins cu două fete la restaurantul „Doi cocoşi".

Dacă Răzvan e ţinut în braţe de „Naşul", Giovani îi are ca aliaţi pe cei de la Dinamo. Administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, a sărit şi el la gâtul antrenorului.

„Suntem singura naţională din lume condusă de doi portari (n.r. Lucescu şi Stelea), care sunt ajutaţi de un fundaş (n.r. Iovan). Câtă vreme vom juca pe flancuri cu Neşu şi Maftei nu avem nicio şansă. E o ruşine să spui că avem un campionat slab, câtă vreme şapte echipe se bat la titlu. Meciurile de la noi sunt la fel ca cele din Anglia", a declarat Dinu.

Aripa Giovani- Dinamo va încerca să forţeze înlocuirea selecţionerului, dar trebuie să aştepte meciurile oficiale, din această toamnă.

Până atunci va continua denigrarea lui Răzvan Lucescu prin declaraţii menite să îi strice atmosfera, iar meciurile cu Albania (3 septembrie - acasă), Belarus (7 septembrie - deplasare) şi Franţa (9 octombrie - deplasare) vor fi decisive pentru selecţioner şi pentru viitorul lui la naţională.

Citeşte şi:Cornel Dinu: "Răzvan s-a înconjurat doar de yesmeni"Manea: "Nu trebuie să facem o tragedie din înfrângerea cu Israel"România - Israel 0-2 / Bătaie iarăşi sfântă!Iancu îl apără pe Lucescu: “Se folosesc de angajamentul lui Răzvan”România-Israel 0-2 / Giovani Becali: În octombrie-noiembrie vom avea alt selecţionerDinu l-a făcut asin pe George Florescu

Debutul lui George Florescu în tricoul primei reprezentative n-a fost foarte apreciat de oamenii de fotbal. Cornel Dinu s-a declarat dezamăgit şi de prestaţia jucătorului, dar şi de faptul că mijlocaşul lui FC Midtjylland a primit direct tricoul cu numărul 10.

„Lucescu l-a introdus şi pe acest Florescu, dar din asin nu poţi să faci un pur-sânge!", a afirmat directorul tehnic de la Dinamo. Lucescu a fost însă de altă părere: „Florescu mi s-a părut promiţător mai ales în repriza a doua.

Pentru primul meci a prins foarte mult curaj!" Protagonistul acestui conflict s-a apărat spunând că nu el a cerut tricoul cu numărul 10. „ Mi-a fost repartizat în vestiar, dar nu pot spune că a fost o presiune suplimentară. Îmi pare rău că nu am marcat la primul meu meci la naţională", a mărturisit Florescu, care s-a declarat surprins de reacţia spectatorilor: "Cred că ar trebui să se mai civilizeze puţin. Nu e normal să fluiere echipa naţională.

Hagi: «Numele meu e pus la mijloc din interes!»

Gică Hagi a explicat că nu vrea să fie implicat în conflictul dintre selecţionerul Răzvan Lucescu şi fostul impresar Ioan Becali.

simeon stalpnicul png

Favoritul lui Ioan Becali la conducerea tehnică a primei reprezentative, Gică Hagi, a explicat ieri că nu vrea să se implice în conflictul dintre fostul impresar şi Răzvan Lucescu. Precizarea "Regelui" a fost scurtă, dar destul de clară: "Numele meu e pus la mijloc de alţii, din interes, dar asta nu e treaba mea. Nu mă interesează acest subiect. Cât despre echipa naţională, trebuie făcută o analiză şi schimbate multe. Altfel vom avea probelem ".

Fostul căpitan al tricolorilor a participat ieri la lansarea Cupei "Hagi Danone", cea mai mare competiţie fotbalistică rezervată copiilor de 10-12 ani. Câştigătoarea trofeului va reprezenta România la turneul final Danone Nations Cup 2010 - Africa de Sud. Mai multe detalii despre competiţia juniorilor pe www.cupahagidanone.ro.

Susţinut de cititorii Click!

Peste 57% dintre cititorii Click! care au răspuns la Clickoncurs şi-au exprimat susţinerea faţă de Răzvan Lucescu, considerând că acesta merită să rămână la cârma naţionalei chiar şi după înfrângea umilitoare în faţa Israelului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net