Peter Crouch, sex în taxi cu o prostituată

Ultima actualizare:

Crouch a agăţat o prostituată într-un bar de noapte, Buddha del Mar, a dansat cu ea şi a invitat-o în salonul privat acolo unde fata a venit pentru că nu-i sosise clientul. După ce au consumat vodcă şi şampanie, cei doi s-au urcat într-un taxi şi s-au îndreptat spre hotelul Rafael Pyramides, acolo unde Crouch a încercat să-şi şteargă numele din lista de „turişti", oferind o şpagă de 200 de euro.

Pe drum, potrivit şoferului de taxi, cei doi au făcut sex pe bancheta din spate a maşinii: „Sunt un fan al fotbalului, sigur era Peter Crouch. Am simţit la un moment dat agitaţie mare în spate. Când m-am uitat în oglinda retrovizoare, cei doi se chinuiau să-şi facă loc pentru o partidă de sex. I-am dus apoi la hotelul Rafael", îşi aminteşte şoferul.

Intervievată de „News of The World", prostituata Monica Mint a spus: „După ce am făcut sex, am aflat că era vorba de Peter Crouch. Nu ştiam că este logodit şi părea foarte hotărât şi convins de ceea ce vrea să facă, el oferindu-se să mă plătească cu 1.000 de euro. Nu ştiu bine engleză aşa că i-am scris pe o bucată de hârtie cât îl costă. Mi-a dat banii încă de la restaurant şi m-a pus să-i număr", povesteşte Monica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net