Lucescu nu este lăsat la naţionala Ucrainei

Ultima actualizare:

"Surkis m-a sunat, dar eram în avion şi a durat până când am fost disponibil, aşa că nu am putut să-l deranjez noaptea. Ştiu din presă că vrea să discute cu mine despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să pregătească echipa naţională. Nu înţeleg rolul meu în această problemă. Eu sunt preşedinte de club şi mi-am spus părerea, nu este bine ca aceste funcţii să fie combinate. Este un conflict de interese. Cred că nu este corect faţă de alte cluburi. Sunt liberi să negocieze, respect deciziile luate, chiar dacă îmi plac sau nu", a explicat Ahmetov.

Omul de afaceri a adăugat că el a fost unul dintre primii patroni din fostele ţări sovietice care au apelat la un antrenor străin. "Toţi mă criticau şi-mi spuneau că nu sunt patriot. Am spus că nu cel care este născut şi crescut în Ucraina este patriot, ci acela care lucrează pentru Ucraina. Vrem să jucăm în Europa şi să câştigăm trofee şi este adevărat că un străin trebuie să se adapteze. Pentru mine nu contează din ce ţară este antrenorul naţionalei, ci mai important este ca aceasta să joace bine şi să fim mândri de echipă", a mai spus proprietarul lui Şahtior Doneţk, care a precizat că este dispus că ofere o parte din salariul selecţionerului.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Ucraina, Grigori Surkis, a anunţat miercuri că este pregătit pentru a-i face o ofertă oficială tehnicianului român.

Mircea Lucescu a preluat Şahtior Doneţk în 2004, iar de atunci a câştigat 3 titluri de campioană a Ucrainei (2005, 2006, 2008), o Cupă a Ucrainei (2008) şi două Supercurpe (2005, 2008), dar şi ultima ediţie a Cupei UEFA (2009).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net