Cu ele două a făcut Rooney sex în trei

Ultima actualizare:
Kai Rooney
Kai Rooney

Coleen Rooney, nevasta fotbalistului de la Manchester United, se pregăteşte de cei mai rău. Noi acuzaţii de infidelitate i-au fost aduse jucătorului după ce a fost dezvăluit că o a doua prostituată s-ar fi culcat cu el.

Helen Wood, în vârstă de 23 de ani, mamă a unui copil şi necăsătorită, a fost numită drept partenera a doua din scena de sex în trei turnată, anul trecut, de Rooney la hotelul de cinci stele Lowry din Manchester. Cealaltă damă este Jennifer Thompson (foto), cea de la care a plecat acest mega-scandal.

Jennifer
Jennifer

Pentru o noapte de amor cu ea, Rooney a plătit 1600 de euro

Helen a fost invitată de Jennifer să ia parte la o orgie în trei cu Rooney, la doar câteva săptămâni de când cele două se cunoscuseră.

Între timp, părinţii lui Jennifer i-au cerut public scuze soţiei lui Rooney pentru comportamentul fiicei lor.

Doamna Rooney (foto) a acceptat să-şi primească soţul infidel la discuţii care ar putea să le salveze sau să le distrugă mariajul.

De adăugat că orgiile lui Rooney cu aceste două femei au fost făcute pe când soţia lui era însărcinată cu băieţelul lor, Kai (foto), care acum are 10 luni.


    Kai Rooney
Kai Rooney
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net