Chivu, ameninţat de Ştefan Radu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Chivu şi Ştefan Radu au şanse mari să fie colegi la Inter, cei doi urmând să-şi dispute un loc de titular în echipa lui Leonardo.

Oficialii milanezilor ştiu că una dintre "verigile slabe" ale echipei e pe flancul stâng al apărării, acolo unde Chivu a fost destul de des criticat în actuala stagiune.

Pentru căpitanul naţionalei României se caută un concurent pe măsură, iar una dintre soluţii vine chiar din rândul "tricolorilor". "Radu Ştefan e disputat de Napoli şi Inter. Apărătorul român e unul dintre cei mai buni pe postul său", a scris ieri presa italiană. Aşadar, cota "Cocoşului" Radu creşte pe zi ce trece, campioana Europei şi a lumii înscriindu-se pe o listă de potenţiali cumpărători pe care se mai află cluburi precum Barcelona, Chelsea sau Bayern München.

Totul se va decide în următoarele săptămâni, "fereastra" de transferuri din ianuarie urmând să se închidă în ultima zi a lunii.

Pentru a renunţa la Ştefan Radu, cei de la Lazio cer aproximativ 15 milioane de euro, însă nu este exclus ca negocierile cu fraţii Becali, impresarii românului, să ducă la o prelungire a contractului care expiră în vara lui 2012.

Bineînţeles, decisivă va fi oferta salarială a biancoceleştilor, Radu fiind plătit acum cu doar 450.000 de euro pe an, o sumă mică în raport cu valoarea arătată pe teren.

Se «bat» şi la naţională

La doar 24 de ani, Ştefan Radu vine tare din urmă, putând reprezenta soluţia de înlocuire a lui Chivu (30 de ani) şi la naţională. Dacă la Inter s-ar "bate" pentru postul de fundaş stânga, în echipa lui Lucescu jr. e în joc rolul de apărător central, pe care atât Radu cât şi Chivu se simt foarte bine. De altfel, pe când juca la Dinamo ca stoper, el era supranumit "Noul Chivu".

A fost «dorit» de o... Chivu!

Pe Ştefan Radu, numele Chivu pare să-l urmărească. Nu numai în fotbal, ci şi în viaţa personală. Astfel, cu câţiva ani în urmă, când îşi făcea junioratul în România, Radu devenise o adevărată obsesie pentru vedeta Playboy Loredana Chivu, care nu s-a sfiit să se declare îndrăgostită de fotbalist.

simeon stalpnicul png

Transferurile iernii în fotbalul internaţional

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net