Ceas de 100.000 € pentru «Il Luce»!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

"Il Luce": "I-am spus lui Raţ să nu se mai întoarcă dacă nu bate în Franţa"

Mircea Lucescu: „Şahtior nu mai este o surpriză, avem rating în Europa!”

"Il Luce", misiune dificilă la Bra

Mircea Lucescu: "Am avut cinci ocazii mari de gol"

Echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a învins în deplasare

Cel mai înfocat fan al antrenorului român, distins cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului, în 2009, e patronul „minerilor" Rinat Ahmetov. Milionarul nu se uită la bani atunci când vine vorba să-i facă o bucurie sau o surpriză lui „Il Luce".

Ultima „ispravă" a lui Ahmetov vizavi de Mircea Lucescu o constituie achiziţionarea unui ceas Vacheron Constantin Malte Tourbillon, al cărui preţ estimativ este de 100.000 de euro.

„Ceasul şi pantofii sunt cele mai importante accesorii care definesc un bărbat. De aceea, îmi place ca ceasul pe care îl am la mână şi pantofii pe care îi încalţ să fie de cea mai bună calitate, de cinci stele", ne-a declarat, Il Luce.

El a dezvăluit că bijuteria de lux pe care o poartă e un dar făcut de Rinat Ahmetov, posesor şi el a unui model exclusivist care costă nu mai puţin de un milion de dolari: "Ceasul l-am primit cadou de la preşedintele clubului. E un om care mă iubeşte şi respectă munca pe care o fac la Doneţk. Preţul e mai puţin important, gestul m-a surprins".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net