Sexy-Mutu, idolul braziliencelor

Ultima actualizare:

„Calităţile tehnice ale fotbaliştilor ne impresionează, dar nu sunt de-ajuns. Pentru noi, e fundamental ca aceştia să aibă un chip şi un fizic plăcut. Şi acel „ceva" în plus - unii îl denumesc şarm, alţii carismă", scrie ediţia braziliană a revistei de modă şi frumuseţe Marie Claire, destinată în special publicului feminin.

Pentru admiratoarele fotbalului din ţara lui Pelè, Ronaldo şi Ronaldinho, echipa ideală nu are 11 jucători, ci 12, şi poate fi agăţată cu uşurinţă pe perete.

Dacă lunile de iarnă, ianuarie şi februarie, au fost atribuite unui scandinav, Ljungberg, şi unui german, Ballack, atmosfera pe plaja Copacabana se va încinge în lunile de vară, cu idolul local Kaka şi Adrian Mutu.

Citeşte şi

Ioan Becali: «Lucescu jr. e swinger şi Mutu ştie detalii»

Mutu şi-a serbat ziua de două ori

De ziua lui, Mutu a fost asaltat de admiratoare

Adrian Mutu, sarmale şi caltaboşi de ziua sa

Prodanca a plecat în Italia să-l serbeze pe Mutu

Mutu: «L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori! Nu mi-a răspuns. A greşit faţă de mine!»

Uite unde mănâncă Mutu!

Adrian Mutu - Fiorentina

Pentru revista braziliană, cariera "Briliantului", petrecută în mare parte în Italia, trece în plan secund. Mult mai importante par să fie problemele pe care le-a avut în Anglia cu drogurile, aventura cu starul porno autohton Laura Andreşan şi căsătoria cu Consuelo, modelul din Republica Dominicană.

Fredrick Ljungberg - Seattle Sounders

După ce a făcut carieră în Anglia, la Arsenal Londra, suedezul joacă acum în Statele Unite ale Americii, la echipa din Seattle. Este obişnuit cu lumea modei, în 2002 fiind declarat cel mai bine îmbrăcat bărbat din Suedia, reprezentând apoi o linie de lenjerie intimă a firmei Calvin Klein.

image

Michael Ballack - Chelsea

Cu ochi albaştri şi cu o înălţime de 1,90 m, mijlocaşul lui Chelsea a fost mereu admirat de reprezentantele sexului frumos. Din păcate pentru acestea, Ballack (33 de ani) este căsătorit cu Simone, una dintre cele mai misterioase "Wags", termen folosit pentru soţiile de fotbalişti.

image

Carlo Cudicini - Tottenham

Nu e printre cei mai valoroşi portari din lume, dar candidează la titlul de cel mai frumos. Actualmente la Tottenham, după 10 ani la Chelsea, italianul a trecut prin mari emoţii la finalul anului trecut, suferind un accident de motocicletă. Actuala sa prietenă este focoasa blondă Alessia Marcuzzi.

image

Fabio Cannavaro - Juventus Torino

Ajuns la 36 de ani, căpitanul cu care Italia a cucerit titlul mondial în 2006 se pregăteşte în tricoul lui Juventus pentru un nou turneu final, la vară în Africa de Sud. Este unul dintre cei mai "statornici" fotbalişti: căsătorit cu Daniela, pe care o cunoaşte din 1990, cu care are trei copii.

image

Cristiano Ronaldo - Real Madrid

Cel mai scump fotbalist al momentului, cumpărat cu 94 de milioane de euro de Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo e un subiect preferat de tabloidele din întreaga lume. În special prin aventurile sale amoroase, cum a fost şi relaţia de câteva seri cu Paris Hilton.

image

Torsten Frings - Werder Bremen

E un sex-simbol în Germania, deşi are pe faţă o cicatrice, cauzată de un accident din copilărie: la 5 ani, a căzut de pe bicicletă şi a fost lovit de o maşină. De patru sezoane la Werder Bremen, Frings (33 de ani) a uimit în momentul în care a decis, după 15 ani, să se separe temporar de soţia sa Petra.

image

Kaka - Real Madrid

Actualul "galactic" nu trece prin cea mai fericită perioadă, aşa cum a fost în 2007, când a fost declarat cel mai valoros jucător din lume. Căsătorit de patru ani cu Caroline, brazilianul a atras atenţia doar prin convingerile sale religioase, care l-au obligat să rămână virgin până la nuntă.

image

Michael Owen - Manchester United

Copilul teribil al fotbalului englez a fost adus de Sir Alex Ferguson să acopere golul plecării lui Cristiano Ronaldo. Fotogenic, Owen a apărut mereu în reclame tv, fiind şi ambasador al celebrei firme elveţiene de ceasuri Tissot. E căsătorit din 2004 cu Louise, cei doi cunoscându-se în şcoala primară.

image

Thierry Henry - FC Barcelona

Aspectul atrăgător l-a transformat într-o "ţintă comercială", Henry promovând de-a lungul timpului imaginea unor companii precum Nike, Reebok, Renault, Pepsi şi Gillette. De altfel, termenul de "va-va-voom" folosit în clipul publicitar la Renault Clio a intrat în dicţionarul englez, însemnând "pasiune".

image

David Beckham - AC Milan

Internaţionalul englez este, probabil, cel mai cunoscut fotbalist al momentului, mai ales în rândul publicului feminin, remarcându-se în primul rând prin mariajul cu Posh Spice Victoria. Împreună, au pozat pentru branduri cunoscute, precum Armani, creând şi o linie proprie de parfumuri.

image

Fernando Gago - Real Madrid

Este al treilea component al lui Real Madrid prezent în acest calendar, după Kaka şi Cristiano Ronaldo. În Argentina, ţara sa natală, mijlocaşul de 23 de ani este cunoscut şi prin relaţia cu actriţa Micaela Vasquez, una dintre protagonistele telenovelei Chiquititas.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0864056261 jpg
image
image
image
image
image
image
georgia melissa laurie gemene crocodil profimedia jpg
plaje bulgaria blue flag jpg
semn de intrebare jpeg
image png
WhatsApp Image 2024 05 15 at 13 57 48 jpeg
mancare pixabay jpg
iran 7912 jpg
vlad alexandru ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net