Balint: «Vreau să bat România!»

Ultima actualizare:

Balint este mândru că el a fost alesul federaţiei de peste Prut. „Negocierile au început imediat după Revelion. Marţi m-am dus la Chişinău pentru a vedea concret care este treaba, după care am semnat actele. În Moldova, am ceva performanţe, un titlu şi o Cupă a Moldovei cu Şerif Tiraspol. După ce l-au demis pe fostul selecţioner Igor Dobrovolschi, cei de la federaţie au vrut un antrenor român şi s-au gândit la mine. Este foarte important că eu am mai lucrat acolo şi cunosc fotbalul, mentalitatea omenilor", a spus ieri tehnicianul pentru „Click!", cu câteva momente înainte de a reveni la Bucureşti.

Balint a vorbit şi despre obiectivele noii sale echipe. „Aş fi ipocrit să spun că Moldova se poate bate acum pentru vreo calificare, dar nici echipă de ultimul loc nu este. Mi-aş dori ca în viitoarele preliminarii să picăm în aceeaşi grupă cu România şi cu Spania. Şi cum îmi doresc să câştig fiecare meci, vă daţi seama că mi-ar plăcea să obţin un succes şi în faţa tricolorilor. Vreau să contribui şi eu la ridicarea fotbalului moldovenesc în Europa".

Citeşte şi:Balint vrea să cadă cu România în preliminariile EuropenelorGabi Balint este noul selecţioner al MoldoveiGabi Balint are o nouă cucerire?

Balint, care ieri a şi fost prezentat oficial în faţa reprezentanţilor mass-media, a semnat un contract valabil până la sfârşitul preliminarii Euro 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net