Victorie pentru istorie!

Ultima actualizare:

Ca să fie sigur că işi pot îndeplini visul, ialomiţenii sunt obligaţi să obţină cel puţin patru puncte din întâlnirile cu Sevilla şi Stuttgart.

Primul meci de foc are loc chiar în această seară, în Ghencea. "Acest joc nu este important numai pentru noi, ci şi pentru întreg fotbalul românesc. Nici o altă echipă de club din ţară nu s-a mai aflat în faţa unei partide atât de importante", a declarat ieri Dan Petrescu, tehnicianul campioanei.

Având în vedere importanţa pe care o acordă întâlnirii din această seară, "Bursucul" îşi doreşte ca echipa lui să să fie susţinută frenetic din tribune. Totuşi, până ieri după amiază nu se vânduseră însă foarte multe bilete.

Deşi a mărturisit că îşi doreşte victoria în faţa celor de la Sevilla, Dan Petrescu a precizat că şi un rezultat de egalitate ar fi bun: "Un meci nul ar fi bun, dar nu ne-ar garanta calificarea în optimile competiţiei, poate doar în Liga Europa. Acest joc e mai accesibil. În ultima etapă, la Sttugart, va fi aproape imposibil să obţinem victoria".

„Bursucul" nu crede că misiunea elevilor lui va fi mai uşoară doar pentru că spaniolii sunt deja calificaţi: "Sevilla poate să fie relaxată, dar poate să joace bine şi să-i iasă totul. Va fi un meci foarte greu. Trebuie să muncim mult, să alergăm de două ori mai mult decât spaniolii şi să atacăm".

Scapă Chivu de Messi?

FC Barcelona are nevoie de victorie în această seară contra italienilor de la Inter Milano pentru a spera în continuare la calificarea în optimile Ligii Campionilor.

La catalani, argentinianul Lionel Messi este incert, o eventuală absenţă a sud-americanului urmând să-i uşureze sarcina lui Cristi Chivu, românul având şanse mari să joace din primul minut pe flancul stâng al defensivei nerazzurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net