Vicepreşedinte FFF: "Anelka ar trebui să fie exclus din echipă sau să-şi ceară scuze"

Ultima actualizare:

    Anelka a fost dat afară din echipă după ce l-a jignit pe Domenech
Anelka a fost dat afară din echipă după ce l-a jignit pe Domenech

Vicepreşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Christian Teinturier, a declarat la postul de radio France Info că Nicolas Anelka ar trebui să fie exclus din echipă sau să îşi ceară scuze, în cazul în care l-a insultat pe selecţoinerul Raymond Domenech, informează AFP.

"Dacă s-au spus acele cuvinte, Anelka nu mai are ce face... El ar trebui să fie exclus imediat sau să îşi ceară scuze. Dacă nu, el nu ar mai trebui să reapară într-un echipament de pregătire al naţionalei Franţei", a spus Teinturier.

Atacantul Nicolas Anelka l-ar fi insultat pe selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, în pauza meciului cu Mexic, scor 0-2, după ce tehnicianul i-a făcut câteva observaţii şi l-a ameninţat că îl va schimba la pauză, susţine cotidianul L'Equipe, pe prima pagină a ediţiei de sâmbătă.

Potrivit sursei citate, Domenech nu intenţiona iniţial să îl schimbe pe Anelka la pauză, când scorul era 0-0. Tehnicianul i-a spus atacantului pe un ton ferm dar politicos că vrea să nu se mai oprească atât de mult, să nu piardă timpul şi să rămână mai mult în faţă, mai aproape de suprafaţa de pedeapsă a adversarilor. Anelka a contestat, iar Domenech l-a ameninţat că îl va schimba. Atacantul a reacţionat adresându-i selecţionerului cuvinte obscene şi făcându-l "fiu de târfă". "Ok, ieşi", a fost replica lui Domenech.

Ca urmare a acestui conflict, Raymond Domenech a decis ca în repriza a doua a partidei cu Mexic să îl folosească în locul lui Anelka pe Andre-Pierre Gignac.

Reprezentativa Franţei a fost învinsă, joi, la Polokwane, pe arena Peter Mokaba Stadium, cu scorul de 2-0, de selecţionata Mexicului, în meciul al doilea din grupa A a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
masa de paste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net