«Ţiganii sunt iar la modă în Italia!»

Ultima actualizare:

„Îmbrăţişarea cu Mihajlovici? Am vrut să-i mulţumesc lui Mister pentru tot ceea ce a făcut pentru mine în acest timp, pentru că este un mare om şi pentru că mi-a luat partea public", şi-a explicat Mutu gestul de bucurie după golul marcat duminică în meciul cu Cagliari.

Plecând de la declaraţiile sale şi ale tehnicianului sârb, jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au dedicat ieri un material, intitulat „Frăţia Estului", relaţiei dintre cei doi.

"E ca mine, suntem amândoi din Est", a mai spus Mutu, explicând amiciţia cu antrenorul său, în timp ce acesta din urmă i-a luat încă o dată apărarea după meci.

Mihajlovici a făcut o trimitere directă la injuriile xenofobe adresate lui Mutu, după ce acesta l-a bătut pe Berat Racaj, chelnerul albanez, dar şi-a plătit şi o poliţă mai veche, pe care o avea de împărţit personal cu o parte a suporterilor din Italia.

„Se pare că ţiganii sunt iar la modă. În acea îmbrăţişare a fost toată stima ce ne-o purtăm reciproc. Adrian a suferit mult, dar nu s-a gândit niciodată să renunţe, iar eu nu l-am abandonat", a declarat Sinişa Mihajlovici.

Citeşte şi:

Mutu, gol după 319 zile!Ce revenire! Mutu a adus victoria Fiorentinei cu Cagliari! - VIDEO

Hagi s-a certat cu şefii Galatei din cauza lui Mutu!

Mihajlovici trage de Mutu

Răzvan: «Mutu e norocos»

Răzvan Lucescu a vorbit ieri despre revenirea lui Mutu: "Nu am contestat niciodată valoarea lui. Dimpotrivă, o recunosc şi mă aştept ca el să facă lucruri mari în continuare. E un jucător norocos. Primele lui trei meciuri la Fiorentina nu au fost foarte bune, dar acum a marcat. Mi-a plăcut că s-a sacrificat pe faza de apărare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net