Săndoi: «Anglia, cel mai greu adversar!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ieri, la Herning, în Danemarca, a avut loc tragerea la sorţi a play-off-ului pentru turneul final de anul viitor rezervat naţionalelor sub 21 de ani.

După ce a terminat pe primul loc în grupa 1, selecţionata de tineret a României a fost plasată în urna capilor de serie.

N-a fost însă şi cu noroc la tragerea la sorţi de ieri, care ne-a scos în cale Anglia, una dintre echipele pe care voiam să le evităm, alături de Spania.

Meciurile din play-off-ul Campionatului European din Danemarca se vor disputa în sistemul tur-retur.

Elevii lui Săndoi vor disputa prima manşă în Insulă, pe 8 octombrie, în timp ce returul urmează a se disputa patru zile mai târziu, în România.

Selecţionerul Emil Săndoi este însă încrezător în şansele de calificare şi spune că vor fi două meciuri foarte disputate.

„Dinaintea tragerii la sorţi am spus că, indiferent de adversar, calificarea se joacă. Cred că întâlnim cel mai dificil adversar, dar şansele de calificare sunt egale. Trebuie să recunoaştem că Anglia este o echipă redutabilă, cu fotbalişti foarte buni, care evoluează la echipe de prim rang. Am încredere în jucătorii mei, în capacitatea lor de concentrare şi cred că vom face două meciuri foarte bune. Am mai jucat cu Anglia chiar la ei acasă, unde, cu puţină concentrare, puteam şi câştiga", a declarat selecţionerul.

Putem scăpa de Walcott şi Gibbs

*En­­glezii s-au calificat cu emoţii în play-off, fiind una dintre cele 4 echipe de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj. În seria preliminară, Anglia a fost depăşită de Grecia.

*Selecţionerul tinerilor "lei" e fostul fundaş stânga al naţionalei Angliei Stuart Pearce. Sub conducerea lui, britanicii au jucat semifinala Euro 2007 (eliminaţi la penalty-uri de Olanda) şi finala Euro 2009 (0-4 cu Germania).

*Vedeta actualei generaţii e Walcott (21 de ani). Românii ar putea scăpa însă de mijlocaşul lui Arsenal.

Pentru că englezii vor întâlni Muntenegru la 12 octombrie în preliminariile Euro 2012, se poate ca Walcott să nu fie lăsat să joace la tineret.

În aceeaşi situaţie se află şi Kieran Gibbs, fundaşul stânga al lui Arsenal, care a debutat în această toamnă la prima reprezentativă.

*Din primul 11 ideal al englezilor, şapte jucători se află în proprietatea "granzilor" Manchester United, Chelsea şi Arsenal.

Jucători precum Mancienne, Bertrand, Cleverley şi Welbeck sunt împrumutaţi însă la alte echipe.

Meciurile din play-off

Anglia - RomâniaOlanda - UcrainaSpania - CroaţiaElveţia - SuediaIslanda - ScoţiaCehia - GreciaItalia - Belarus

*Naţionala Danemarcei este calificată din oficiu, în calitate de ţară gazdă a turneului final de anul viitor (11-25 iunie).

Liviu Ganea, atacant tineret:

"Mai rău de-atât nu se putea. E cel mai puternic adversar pe care îl puteam avea. Englezii au fotbalişti importanţi, cunoscuţi, care sunt titulari la cluburile lor."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net