Paszkany, Gigi de Cluj

Ultima actualizare:

Mandorlini a venit de câteva zile la Cluj, dar a făcut deja cunoştinţă cu hobby-ul patronului său, Arpad Paszkany, de a interveni în alcătuirea echipei de start.

Tehnicianul italian nu va putea conta pe Gabi Mureşan şi Sixto Peralta în această seară, primul fiind suspendat, iar argentinianul încă nu este recuperat după o accidentare mai veche, fiind suspect de pubalgie.

Pentru înlocuirea celor doi, Mandorlini ar fi dorit să opteze pentru Dani şi Culio, dar Paszkany a cerut ca Leao să intre din primul minut.

Mijlocaşul Andre Leao a fost adus în 2007 de la Beira Mar, contra sumei de 400.000 de euro, dar nu a primit şansa de a confirma. Deşi pe la CFR au trecut patru antrenori, Mandorlini fiind al cincilea, mijlocaşul a fost mereu ignorat.

Citeşte şiPaszkany i-a deschis coafor amanteiMandorlini: "Aştept o îmbunătăţire în jocul echipei!"

Marţi, Arpad Paszkany i-a transmis lui Iuliu Mureşan ordinul din lojă: îl vrea pe Leao titular. „De ce nu joacă Leao? Vreau să-l văd în prima echipă, să primească o şansă, iar dacă îmi place cum joacă, poate rămâne. Ne-am pus speranţe mari în el şi nu îl văd pe teren. Să joace el cu Dani în centru", ar fi spus acesta, iar ordinele au ajuns la urechile lui Mandorlini, care a părut tentat de acest lucru, mai ales că încă nu l-a văzut jucând pe portughez.

Leao este remunerat cu 65.000 de euro pe sezon, iar în acest an a jucat doar 226 de minute, în patru partide din Liga 1, fiind titular doar cu Steaua şi Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net