Mutu a terminat-o cu Fiorentina!

Ultima actualizare:

Mutu nu mai are viaţă la Fiorentina! Relaţia dintre jucătorul de 32 de ani şi formaţia toscană s-a deteriorat ireversibil ieri, când românul a plecat foarte nervos din cantonamentul echipei sale.

Antrenorul Sinişa Mihailovic nu l-a convocat pe „Briliant" pentru meciul de astăzi, cu Bologna, iar Adi nu a suportat această situaţie.

Mesajul care i s-a transmis a fost că nu mai este dorit la echipă şi că îşi poate căuta alt angajament. Iar Mutu a reacţionat în felul său caracteristic. A plecat de la antrenament val-vârtej, adresându-le şi câteva cuvinte grele ziariştilor italieni.

Giovani Becali a dezvăluit de unde a pornit scandalul: Fiorentina nu a fost de acord să-l lase liber pe Mutu la un club din Italia, cum şi-ar fi dorit jucătorul şi impresarul său, ci numai la o echipă din străinătate.

Cum Fiorentina vrea să ceară bani pe transferul „Briliantului", clubul care îl va lua nu-i va putea plăti acelaşi salariu pe care l-ar fi dat dacă ar fi fost liber.

„Ruptura dintre Mutu şi Fiorentina e totală. Vineri vom susţine o conferinţă de presă unde vom spune lucruri care s-au întâmplat în ultima vreme şi care nu au fost spuse", a spus Giovani Becali pentru presa italiană.

Fiorentina a anunţat ieri că îi va cere despăgubiri românului pentru că a lezat imaginea clubului când a părăsit antrenamentul de ieri, astfel că, după Chelsea, Mutu va fi dat în judecată de o nouă echipă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net