Low: "Spania nu are un Messi, are mai mulţi"

Ultima actualizare:

    Joachim Low
Joachim Low

Selecţionerul reprezentativei Germaniei, Joachim Low, a declarat că spaniolii nu au un singur jucător, ci mai mulţi de valoarea starului Argentinei.

"Nu va fi o răzbunare pentru finala Euro-2008, pierdută în faţa Spaniei. Ei au fost mai buni atunci. Situaţia de acum este total diferită, deoarece noi suntem mai puternici. Pentru mine, Spania este favorita acestui mondial. Ce mă impresionează la ei este comportamentul de ansamblu al echipei şi constanţa din ultimii 2-3 ani. Ei nu au un singur Messi, au mai mulţi. De asemenea, nu comit erori în defensivă aşa cum s-a întâmplat cu Anglia şi Argentina", a spus Low.

Joachim Low a afirmat este important ca jucătorii săi să pună presiune pe Xavi şi Inesta. "În acest moment suntem capabili să dominăm orice echipă până în minutul 90. Jucătorii nu au fost euforici după victoria în faţa Argentinei, deoarece ştiau că vom avea un meci greu în semifinale. Cheia meciului va fi să punem presiune pe Xavi şi Iniesta şi să nu-i lăsăm să paseze, aşa cum am făcut şi cu Messi", a precizat Low.

Selecţionerul Germaniei crede că are variante pentru înlocuirea lui Thomas Muller, care este suspendat pentru meciul cu Spania: "În opnia mea, Muller este revelaţia acestui turneu final. Ştie să se plaseze pentru a fi mereu în situaţie de a finaliza şi prin instinctul său a pus adversarii în dificultate. Suspendarea sa este o pierdere, dar am jucători care să-l înlocuiască. Cacau, Trochowski şi Kroos sunt în formă şi pot juca în locul lui".

Germania va întâlni, în semifinală, Spania, miercuri, de la ora 21.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net