Iker şi Sara fac nuntă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Una caldă, una rece pentru fanele lui Iker Casillas. După ce s-au bucurat că acesta a cucerit titilul mondial, acum fetele au motive de supărare.

Portarul naţionalei a decis să facă un pas important în viaţă şi a cerut-o de soţie pe Sara Carbonero. Jurnalista a acceptat, iar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Lucrurile îi merg excepţional lui Iker Casillas.

Profesional, a câştigat Cupa Mondială în Africa de Sud, iar în dragoste o duce şi mai bine. Se iubeşte cu una dintre cele mai frumoase şi dorite femei din Spania, Sara Carbonero.

Mai mult decât atât, relaţia dintre cei doi a evoluat atât de mult, încât au hotărât să se căsătoarească. Dacă la început portarul lui Real Madrid şi ziarista de la Telecinco se fereau să se afişeze împreună şi se ascundeau pe cât posibil de paparazzi revistelor de scandal, în timpul CM nu s-au sfiit să-şi arate dragostea unul faţă de celălalt.

Casillas chiar şi-a sărutat iubita în direct, în timp ce aceasta îi lua un interviu după finala cu Olanda. Tot după meci, Iker a venit şi cu cererea în căsătorie.

Sara a acceptat imediat şi, potrivit rudelor ei, deja au stabilit câteva detalii ale ceremoniei. Revista Intouch a anunţat că nunta care stârneşte interesul întregii ţări va avea loc la Biserica din orăşelul din care provine Carbonero, Corral de Almaguer.

Puyol, out din naţională

Carles Puyol a decis să se retragă de la naţională. Fundaşul le-a transmis decizia sa selecţionerului Del Bosque şi celor din Federaţie."Del Bosque i-a cerut să mai joace 10 meciuri, pentru a ajunge la 100, însă Puyol crede că nu are forţa necesară", au notat jurnaliştii de la Marca.

simeon stalpnicul png

Pique a scuipat un oficial

Euforic şi probabil după ce a consumat multă şampanie, Pique a avut o ieşire incredibilă la adresa unui oficial al federaţiei, în timp ce echipa făcea turul Madridului într-un autocar decapotat. Concret, fotbalistul Barcelonei l-a scuipat pe Pedro Cortes, fost preşedinte al Valenciei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net