Hagi s-a înţeles cu Galatasaray!

Ultima actualizare:

UPDATE 15.43 Hagi va semna, vineri, la ora 15.30, în cantonamentul de la Florya, un contract cu gruparea turcă Galatasaray, informează site-ul oficial al clubului din Istanbul.

Alături de Hagi, la evenimentul de la Florya va participa şi fostul său coechipier, turcul Tugay Kerimoglu, care va fi antrenor secund.

Hagi are un procentaj bun pe banca tehnică a Galatei. 64% dintre meciurile cu el ca antrenor au fost câştigate. A înregistrat 28 de victorii, 5 egaluri şi 11 înfrângeri.

UPDATE: 14.20: Gică Hagi şi conducerea clubului din Istanbul au ajuns la un acord. "Regele" a acceptat până la urmă contractul de un sezon şi jumătate, deşi el ceruse iniţial un proiect pe o durată de 3 ani. Hagi va fi prezentat oficial mâine, într-o conferinţă de presă, când va semna şi contractul.

Hagi e aşteptat la Galata

Tehnicianul olandez Frank Rijkaard şi-a reziliat ieri contractul cu clubul turcîn urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă în acest sezon.

Şedinţa de pregătire de miercuri seară a echipei din Istanbul a fost condusă de Tugay Kerimoglu, antrenor al formaţiei a doua a clubului.Se aşteaptă ca Hagi, care s-a înţeles aproape în toate privinţele cu Galatasaray şi e posibil să se afle pe banca tehnică la derbiul cu Fenerbahce, să semneze contractul joi seară", a notat "internetspor.com"

Pentru postul de antrenor principal al echipei din Istanbul a fost vehiculat chiar de luni numele lui Gheorghe Hagi, iar aseară a apărut şi varianta Christoph Daum.

Şefii lui Galatasaray a mai purtat discuţii şi cu Fatih Terim, dar tehnicianul care a adus clului Cupa UEFA în anul 2000 a refuzat postul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net