Fostul mare fotbalist Roberto Baggio cu o puşcă mitralieră în aeroportul din Timişoara

Ultima actualizare:

Roberto Baggio, considerat unul din cei mai mari fotbalişti din lume, a venit în România la o partidă de vânătoare, în Delta Dunării, un loc frecventat de mai mulţi ani de acesta. În drumul său spre Deltă, Baggio a făcut o escală pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia", unde a avut de declarat o serie de arme de vânătoare. În ajutorul angajaţilor de la poliţiştilor de frontieră a venit fostul deputat Ionuţ Nasleu, care se afla în aeroport în aşteptarea iubitei sale, care trebuia să sosească de la Bucureşti.

„A fost o întâlnire surprinzătoare. Pentru că ştiu bine limba italiană, am dat o mână de ajutor celor de la Poliţia de Frointieră. Baggio a fost unul din cei mai mari fotbalişti, dar e super modest şi de treaba. Am vorbit cam 15 minute", a declarat Ionuţ Nasleu, potrivit adevarul.ro.

Invitat la vânătoare în Banat

Printre armele de vânătoarea pe care le-a avut în bagaje Roberto Baggio a fost şi o puşcă de mitralieră. Între Baggio şi Nasleu s-a legat rapid o amiciţie, iar timişoreanul l-a invitat pe fostul internaţional la o partidă vânătoare în Banat.

„Am schimbat numerele de telefon şi rămâne să mai vorbim. L-am invitat la vânătoare la noi, avem destule locuri în Timiş şi Caraş-Severin. Şi eu sunt vânător, am permis, dar eu împuşc doar mistreţ şi fazani", a mai declarat Ionuţ Nasleu.

Roberto Baggio a fost declarat cel mai bun jucător din lume în 1993, când a primit şi Balonul de Aur. A jucat în naţionala italiei între 1988 şi 2004, pentru care a marcat 26 de goluri. A fost legitimat de-a lungul carierei la Vicenza, Fiorentina, Juventus Torino, AC Milan, Bologna, Internationale Milano şi Brescia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net