Fernando Torres costă... 158 mil. de euro?!

Ultima actualizare:

Fernando Torres va fi probabil, transferul anului în fotbal, dacă şefii lui Liverpool vor fi convinşi să renunţe la serviciile sale. În această eventualitate, suma de transfer a spaniolului o va depăşi cu siguranţă pe aceea cu care Cristiano Ronaldo a părăsit Manchester United pentru a se alătura "galacticilor" de la Real Madrid (90 de milioane de euro).

Torres va primi de la viitorul angajator un salariu cel puţin la nivelul celui pe care îl încasează acum atacantul portughez, în jurul a 17 milioane de euro pe sezon. (Acum un an, Manchester City a încercat să îl transfere pe brazilianul Kaka, oferindu-i un salariu astronomic, de 315.000 de euro pe săptămână, dar iniţiativa a eşuat.) Cu totul, banii investiţi în atragerea lui Torres de la Liverpool la unul dintre cele două cluburi pentru care transferul acestuia reprezintă prioritatea numărul unu ar putea reprezenta cel mai mare pachet financiar oferit vreodată pentru aducerea unui jucător de fotbal.

De cealaltă parte, oficialii de pe Anfield Road au subliniat în repetate rânduri că Torres nu este de vânzare, în vreme ce tehnicianul Rafa Benitez a ameninţat chiar că va demisiona dacă va fi lipsit de serviciile atacantului. Însă conducerea lui Liverpool este conştientă că, în cazul în care nu vor găsi repede surse suplimentare de finanţare pentru acoperi datoriile clubului şi nu vor încheia campionatul pe una dintre primele patru poziţii, va trebui să renunţe la câţiva dintre jucătorii cheie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net