Chivu a luat 20 de bilete la finala Ligii!

Ultima actualizare:

Deşi nu ştie care va fi opţiunea lui Jose Mourinho pentru postul de fundaş stânga în finala Ligii Campionilor cu Bayern München, Cristi Chivu a vrut să se asigure că membrii familiei sale îl vor putea urmări în acţiune pe viu, în cazul în care antrenorul va apela la serviciile sale.

Astfel, căpitanul tricolorilor a reuşit să pună mâna pe nu mai puţin de 20 de bilete la marea finală de pe "Santiago Bernabeu".

Soţia Adelina, mama sa Mariana, şi sora Diana, alături de alţi membri ai familei sale şi de prietenii lui Cristi, îl vor putea felicita la cald pe acesta, dacă Inter obţine mult râvnitul trofeu.

Din tribunele stadionului celor de la Real Madrid nu vor lipsi nici "Regele" Hagi sau fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu. Alături de aceştia va lua loc şi naşul de cununie al lui Cristi şi al Adelinei, Victor Becali.

În altă ordine de idei, delegaţia interistă a decolat ieri noapte în jurul orei 22.00 de la Milano cu destinaţia Madrid, încercând să evite astfel norul de cenuşă rezultat în urma erupţiei vulcanului islandez Eyjafjallajokull, de joia trecută.

Cel mai supărat a fost Jose Mourinho, enervat la culme că echipa sa a fost nevoită să plece mai devreme cu două zile decât era stabilit iniţial.

"Dacă pe Van Gaal (n.r. antrenorul lui Bayern) îl preocupă arbitrajul, eu am nopţi albe din cauza lui Gudjohnsen (n.r. islandezul Ejdur Gudjohnsen, fostul său elev de la Chelsea), vulcanul ăla islandez pe care nu ştiu cum să-l numesc şi care ne-a forţat să plecăm mai devreme", a glumit Mourinho la ultima conferinţa de presă cu jurnalişitii italieni.

La Madrid, Inter s-a cazat la hotelul Mirasierra, locul obişnuit de cantonament al Realului, formaţie pe care Mourinho ar putea să o pregătească din sezonul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net