Aşteptaţi cu pâine, sare şi şampanie!

Ultima actualizare:
Fetele din Piatra  Neamţ au venit să-i  admire pe Bilaşco  şi Daniel Nicolae
Fetele din Piatra Neamţ au venit să-i admire pe Bilaşco şi Daniel Nicolae

De mâine, va intra în vigoare, practic, mandatul lui Răzvan. Eliberat de orice presiune în precedentele preliminarii, care fuseseră compromise de Piţurcă, Lucescu jr. îşi începe munca pe bune într-o partidă cu Albania.

Şi, ca să fie sigur că România nu se va împiedica la debut, selecţionerul a dus echipa la Piatra Neamţ, oraş care a devenit noul talisman al tricolorilor.

Ca şi în cazul celorlalte vizite sub Pietricica, naţionala a fost primită cu mare fast în Moldova. Jucătorii lui Răzvan şi-au auzit numele scandate, rând pe rând, odată ce coborau din autocar.

Din lotul deplasat de Răzvan în Moldova nu a lipsit nici Chivu, suspendat pentru meciul cu Albania. În plus, din delegaţie face parte şi Mircea Sandu, primit cu entuziasm de primarul Gheorghe Ştefan.

"Pinalti" nu s-a dezis de tradiţiile locale, oferindu-le tricolorilor o primire ca la carte, cu pâine, sare şi şampanie. „Naşul" şi Răzvan s-au întreţinut minute bune cu Ştefan, care, de altfel, suportă toate cheltuielile naţionalei, pentru jocul de mâine, cu albanezii.

Gheorghe Ştefan “Pinalti”  i-a aşteptat la Piatra Neamţ  pe Mircea Sandu şi pe Răzvan  Lucescu ca un adevărat primar
Gheorghe Ştefan “Pinalti” i-a aşteptat la Piatra Neamţ pe Mircea Sandu şi pe Răzvan Lucescu ca un adevărat primar

Zece mii de bilete vândute. Ca de fiecare dată la Piatra Neamţ, naţionala va fi încurajată de un stadion plin şi la meciul cu Albania.

Nemţenii şi suporterii din judeţele învecinate şi-au achiziţionat din timp biletele pentru jocul de mâine. Până aseară, din cele 13 mii de tichete puse în vânzare, organizatorii vânduseră 10 mii. Federaţiei Române de Fotbal i-au revenit două mii de bilete, împărţite invitaţilor şi sponsorilor. Cei care şi-au cumpărat tichete au avut parte şi de o supriză: au primit câte un DVD intitulat „Hai, România!", cu imagini din începuturile naţionalei.

Au împrăştiat nisip pe teren. Organizatorii au avut grijă cu sfinţenie de starea gazonului stadionului din Piatra Neamţ. „De o lună şi jumătate, nu a mai călcat nimeni pe teren. Atât de bine am avut grijă de el", au spus pietrenii. În plus, pentru o calitate cât mai bună a gazonului, nemţenii au împrăştiat şi nisip, pe care l-au adus din râul Moldova.


    Fetele din Piatra  Neamţ au venit să-i  admire pe Bilaşco  şi Daniel Nicolae
Fetele din Piatra Neamţ au venit să-i admire pe Bilaşco şi Daniel Nicolae

200 de albanezi la meci. În jur de 200 de susţinători ai adversarilor „tricolorilor" îşi vor face apariţia vineri la Piatra Neamţ. În afară de fanii veniţi din Albania cu delegaţia echipei naţionale, la stadionul din Piatra Neamţ vor veni şi 120 de albanezi care trăiesc în România. Mai mulţi dintre ei sunt studenţi şi elevi la instituţiile de învăţămănt din Bucureşti şi fac parte din Asociaţia Albanezilor din România.

«Smiley» va masa jucătorii

Totuşi, pe uşa hotelului „Central" a intrat, la un moment dat, şi o faţă care nu părea a fi din staff-ul tricolorilor. Era o vedetă, dar nu fotbalist. Cântăreţul Smiley, component şi al trupei „Simplu", însoţit de actorul Pavel Bartoş, s-a cazat la Piatra Neamţ în acelaşi stabiliment cu naţionala.

În ce calitate? „Eu sunt noul masor al naţionalei. Am venit aici, cu echipa", a glumit Smiley. De fapt, artistul este implicat într-o campanie a ProTV, care se desfăşoară pe meleagurile lui Pinalti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net