Piţurcă şi-a plătit libertatea cu 50.000 €!

Ultima actualizare:
Click
Click

Selecţionerul a achitat pensia alim entară restantă către fiul său, Edan, după ce Vica, fosta sa amantă, l-a dat î n judecată pentru abandon de familie

Omul face orice pentru libertate! O dovedeşte selecţionerul Victor Piţurcă, omul care timp de doi ani a ţinut cu dinţii de bani, însă în momentul în care a existat riscul să facă închisoare, a plătit imediat. Şi nu orice sumă, ci peste 50.000 de euro, pensie alimentară retroactiv pentru fiul său Edan, din relaţia cu Vica Blochina.

Doi ani de proces, termene, amânări şi înfăţişări la tribunal. Cu asta s-au confruntat Vica Blochina şi fostul ei iubit, selecţionerul Victor Piţurcă. Totul pentru stabilirea paternităţii şi obţinerea pensiei alimentare pentru Edan, puştiul de 6 ani al celor doi. Telenovela pare să se apropie de sfârşit, după evenimentele din ultimele două luni. Concret, selecţionerul şi-a recunoscut fiul, după ce a făcut testul de paternitate, dar a cerut instanţei diminuarea cuantumului pensiei alimentare şi a obţinut o micşorare semnificativă, de la 8.900 la 2.600 euro.

A „uitat, în schimb, să plătească vreun euro. Vica, prezentatoare la Antena 2, a ripostat şi i-a făcut plângere penală, acuzându-l de abandon de familie. Antrenorul a mai primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare în dosarul "Valiza", iar orice alt pas greşit ar fi însemnat automat încarcerarea. Şi nu se putea juca cu libertatea, aşa că a făcut singurul lucru care îi asigură, cel puţin pentru moment, liniştea: i-a plătit Vicăi aproximativ 50.000 de euro pensie alimentară pentru fiul lui. "Este adevărat că mi-au intrat banii în cont şi am retras plângerea penală depusă împotriva lui Piţurcă", ne-a confirmat Vica Blochina.

Antrenorul a cerut custodia lui Edan

Victor Piţurcă a introdus în instanţă o acţiune prin care cere custodia exclusivă a fiului său, Edan, copil pe care l-a recunoscut de abia în iunie.

"Domnul Piţurcă doreşte să deţină custodia exclusivă a fiului său, Edan. Nu se pune problema unei custodii comune", ne-a spus avocatul lui Victor Piţurcă, Tudor Chiurariu. Vica l-a dat în judecată pe selecţioner în decembrie 2011, iar până în luna iulie a acestui an, antrenorul nu s-a prezentat la niciun termen. Antrenorul nu-şi mai văzuse fiul din vara lui 2011, dar s-a întâlnit cu el la INML în urmă cu două luni, pentru testul ADN. Puştiul i-a spus atunci, emoţionat, "Tati, nu mă mai cunoşti?", frază care pare să-l fi înmuiat pe antrenor.

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre lungul şir de procese dintre Piţurcă şi Vica Blochina. Selecţionerul a  refuzat luni în şir să plătească pensia alimentară pentru Edan

Click
Click


    Click
Click

EXCLUSIV Piţurcă riscă puşcăria pentru că şi-a abandonat copilul!

Exclusiv! Reacţia virulentă a Vicăi după ce a aflat că Piţurcă vrea să-i ia copilul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net