EXCLUSIV Fiul lui Piţurcă joacă fotbal la Dinamo

Ultima actualizare:
Edan este  foarte serios la  antrenamente
Edan este foarte serios la antrenamente

Victor Piţurcă şi Vica Blochina, femeia cu care s-a iubit mai bine de 16 ani, au cu ce să se mândrească. Fiul lor Edan, 7 ani, încearcă să-i calce pe urme selecţionerului şi s-a apucat de fotbal! Nu la Steaua, echipa la care s-a consacrat Piţi, ci la marea rivală Dinamo.

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Inevitabil toţi copiii sunt „supuşi" acestei întrebări! A avut parte de ea şi Edan, puştiul de şapte ani al selecţionerului Victor Piţurcă şi al fostei sale iubite, Vica Blochina.

Băiatul n-a stat mult timp pe gânduri şi a răspuns: „fotbalist, ca tati"! Zis şi făcut! Văzând dorinţa copilului de a se apuca de sport, Vica a decis să-l ducă la fotbal. Încurajată de prietenii care au copiii la juniorii lui Dinamo, fosta balerină din Lituania l-a înscris la grupa celor din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Aşa s-a întâmplat, să-l duc la Dinamo... N-a fost o decizie luată în ciuda lui Piţi, despre care toata lumea ştie că e stelist. În plus, şi eu tot cu Steaua ţin, doar că prietenii mei care au copiii la fotbal la Dinamo mi-au descris condiţiile de aici, mi-au spus ce grijă au antrenorii de copii, aşa că era normal să aleg ce e mai bine pentru Edan", ne-a declarat Vica.

Până în urmă cu patru ani, Piţurcă îl vizita zilnic pe Edan


    Edan este  foarte serios la  antrenamente
Edan este foarte serios la antrenamente

Mai mult decât atât, blonda spune că va ţine cont de părerea lui Piţurcă, în cazul în care selecţionerul va propune să-l ducă la altă echipă: „Piţi sigur ştie foarte bine care club e potrivit pentru Edan şi, dacă va avea alte propuneri, le vom discuta! Eu îl vreau în viaţa copilului meu, pentru că îmi doresc ca Edan să nu-i simtă lipsa şi să aibă parte de tot ce este mai bun în viaţa asta"! Edan s-a apucat serios de treabă şi, la primul antrenament, şi-a uimit antrenorii. Îmbrăcat în echipamentul echipei naţionale, Piţi jr. a făcut mare risipă de energie şi s-a agitat în permanenţă cerându-le coechipierilor să-i dea pase pentru a şuta la poartă.

simeon stalpnicul png

Piţi, Vica şi Edan se vor revedea astăzi! Nu e o întâlnire „amicală", ci una care se va desfăşura în sala de judecată. Azi este termen în procesul pe care selecţionerul l-a deschis pentru a cere custodia comună a băiatului. Victor Piţurcă, Vica Blochina şi martorii pe care cei doi îi aduc vor fi audiaţi de judecători. Şi Edan va trebui să răspundă la întrebările magistraţilor, dar în camera de consiliu, nu de faţă cu cei care se vor afla în sala de judecată. Instanţa a decis în trecut ca fiul să rămână în grija mamei, iar Piţurcă să plătească circa 2.900 € lunar pensie alimentară. Antrenorul contestă suma şi trimite în jur de 800 € în fiecare lună pentru întreţinerea micuţului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net